Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 21 – 27 Haziran 2021

Dengesiz mutantlara karşı savaş vereceğimiz bir hafta bizleri bekliyor...

Bu hafta çıkacak oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 21 – 27 Haziran 2021 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2021 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Scarlet Nexus. Çok uzak bir gelecekte, insan beyninde kişilere ekstra duyu yeteneği veren ve bildiğimiz dünyayı değiştiren psiyonik bir hormon keşfedildi. İnsanlık bu yeni döneme girince, Others diye bilinen ve insan beynine açlık duyan dengesiz mutantlar gökyüzünden inmeye başladı.

Geleneksel saldırı yöntemlerine direnen bu ezici tehdide karşı koymak ve insanlığı kurtarmak adına üst düzey önlemler alınması gerekiyordu. Psiyonikler olarak bilinen güçlü duyu yeteneğine sahip olanlar, göklerden gelen bu saldırıdan kurtulmamız için tek şansımızdı. O zamandan beri psiyonikler, yetenekleri gözlenerek insanlığın son savunma hattı olan Other Suppression Force’a (OSF) alınıyor.

Bu ikili hikâyede, macerana prestijli politik bir aileden gelen enerjik asker Yuito Sumeragi veya gücü ve yetenekleri sebebiyle OSF içerisinde adı çıkmış gizemli yetenek avcısı Kasane Randall ile başlıyoruz. Scarlet Nexus’ta, hikâyenin tamamını ve teknoloji ile psişik yetenekler arasında sıkışıp kalan Brain Punk geleceğinin sırlarını ancak farklı deneyimleri birbirleriyle karşılaştığında açığa çıkarabileceğiz.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 21 – 27 Haziran 2021

 

21 Haziran Pazartesi

22 Haziran Salı

23 Haziran Çarşamba

24 Haziran Perşembe

25 Haziran Cuma

26 Haziran Cumartesi

Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version