Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 21 – 27 Eylül 2020

Olaylar silsilesi bu hafta Mafia ile başlıyor...

Bu hafta çıkacak oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 21 – 27 Eylül 2020 listesi!


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 21 – 27 Eylül 2020 Oyunları

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Mafia: Definitive Edition. Masum bir taksici olan Tommy bir gece iki gangsteri bir çatışmadan kurtarmak durumunda kalır. Kurtardıktan sonra gangsterlerin başı olan Salieri teşekkürlerini iletir, araba masrafını rahat karşılayacak bir tomar parayı da vererek onu şoför olması için teklif verir fakat Tommy reddeder.

Ardından sonraki gün Tommy’nin arabasına gangsterleri kurtardığı karşı grup saldırır, Tommy canla başla yakında olduğunu bildiği Salieri bara doğru koşar böylelikle “düşüneceğim” dediği teklifi kabul etmesi gerekir. Başta ona sadece şoförlük gibi kolay görevler verileceğini söyler Salieri fakat Tommy’nin başı hep dertlere girer ve adam öldürmek zorunda kaldıkça bu durumdan huylanır.

Başta kolay görevler olan o gece kurtardığı iki gangster olan Paulie ve Sam ile haraç toplama gibi işlere gönderilir. Fakat bela resmen onu bulur ve hep kendini bir çatışmanın içinde buluverir. İş böyle olunca Salieri ondaki gangster ışığını görür ve gitgide daha zor görevler vermeye başlar. Olaylar silsilesi böylelikle başlamış olur.

22 Eylül Salı

23 Eylül Çarşamba

24 Eylül Perşembe

25 Eylül Cuma


Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version