Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 20 – 26 Temmuz 2020

Bakalım bu hafta bizlere neler bekliyor?

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 20 – 26 Temmuz 2020 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 20 – 26 Temmuz 2020 Oyunları

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Nintendo Switch için çıkacak olan Crysis Remastered. Crysis Remastered yeni grafik detayları, yüksek kaliteli kaplamalar ve CRYENGİNE’in donanım tabanlı native ve API üzerine kurulu ışık takip çözümlerini Nintedo Switch’e getiriyor.

Almanya’da üç Türk kardeşin kurduğu Crytek isimli oyun stüdyosu, uzun süredir video oyunları ve video oyun motorları geliştiriyordu. Şirket geliştirdiği CryEngine isimli oyun motoru ile birçok oyunun geliştirilmesine ön ayak olurken, kendi oyunlarını da yapmıştı.

Çok sevilen Far Cry serisinin ilk oyununu geliştirdikten sonra seriyi Ubisoft’a satan Crytek, ardından kendi FPS oyununa başlamıştı. Crysis adını verdiği oyun, başarılı oynanış mekaniklerinin yanı sıra grafikleriyle çok beğenilmişti. Peki Crysis diğer platformlara da gelecek mi? Crysis, her zaman ilk hedefi olan PC’ye kesinlikle çıkıyor. Bunun yanı sıra hem PS4 hem de Xbox One’a da geliyor olacak.

Henüz PlayStation 5 ve Xbox Series X için bir açıklama yapılmış değil. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

20 Temmuz Pazartesi

21 Temmuz Salı 

22 Temmuz Çarşamba

23 Temmuz Perşembe

24 Temmuz Cuma


Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Crysis Remastered için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

 

 

Exit mobile version