Bu Hafta Çıkacak Oyunlar! (20-26 Nisan 2020)

Bakalım bu hafta bizleri neler bekliyor?

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Şu sıralar oyun sektörü biraz durgun olsa bile güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte bu hafta çıkacak oyunların tam listesi!


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar Listesi

Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Predator: Hunting Grounds.

Predator: Hunting Grounds, Predator’ın en zorlu avını takip ettiği dünyanın ıssız ormanlarında geçen, sürükleyici bir asimetrik çok oyunculu nişancı oyunu. 4 kişilik seçkin Fireteam’in bir üyesi olarak oyna ve Predator sizi bulmadan önce milis harekâtını tamamla.

Bu hafta çıkacak oyunlarBuna ek olarak çok kapsamlı ölümcül uzaylı teknolojisinin arasından seçim yaparak en değerli avını avlamak için Predator olarak oynayabilir ve ödüllerini tek tek toplayabilirsin. Seçim sizin. Sözü daha fazla uzatmadan bu hafta çıkacak oyunlar listesine göz atacak olursak;

21 Nisan Salı

22 Nisan Çarşamba

23 Nisan Perşembe

24 Nisan Cuma


Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında neler düşünüyorsunuz? Predator: Hunting Grounds adına heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Exit mobile version