Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 2 – 8 Kasım 2020

Hem kanun kaçağı hem de polis olarak vahşi hız dürtüsünü serbest bırakın!

Bu hafta çıkacak oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 2  – 8 Kasım 2020 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Need for Speed: Hot Pursuit Remastered.

Hot Pursuit Remastered’da kovalamanın heyecanını ve kaçışın telaşını hissedin. Dünyanın en havalı yüksek performanslı araçlarında hem kanun kaçağı hem de polis olarak vahşi hız dürtüsünü serbest bırakın. Heyecan dolu, sosyal ve rekabetçi bir yarış deneyiminde aynasızları kurnazca alt edin veya kanun kaçaklarını elinizdeki taktiksel silahlarla yakalayın.

Hot Pursuit Remastered geliştirilmiş görseller, çapraz platform çok oyunculu (Autolog altyapılı asenkronize rekabet dahil), tüm ana DLC’ler ile güncellenen en üst düzey sürümü olarak oyuncuların beğenisine sunuluyor.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 2 – 8 Kasım 2020 Oyunları

2 Kasım Pazartesi

3 Kasım Salı

4 Kasım Çarşamba

5 Kasım Perşembe

6 Kasım Cuma

7 Kasım Cumartesi


Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version