Bu Hafta Çıkacak Oyunlar! (18 – 24 Mayıs)

Steelport artık hiç olmadığı kadar göz alıcı.

Bu hafta çıkacak oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte bu hafta çıkacak oyunların tam listesi!


İlginizi Çekebilir: Ghost of Tsushima PS4’te Ne Kadar Yer Kaplayacak?


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar Listesi

Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Saints Row: The Third Remastered. Peki oyun bizlere neler sunuyor? Geliştirilmiş grafikleriyle yeniden düzenlenen oyunda seks, uyuşturucu ve silah batağında boğulan günah şehrinin ta kendisi Steelport artık hiç olmadığı kadar göz alıcı.

Stilwater’ı ele geçirdikten yıllar sonra Saints ayakkabıları, Saints enerji içecekleri ve sana yakın bir mağazadan bulabileceğin Johnny Gat oyuncak biblolarıyla birlikte Third Street Saints, sıradan bir sokak çetesinden tanınmış bir markaya evrildi. Saint’ler Stilwater’ın kralı olsa da bu kavuştukları ün dikkatleri üzerlerine topladı.

Tüm dünyada piyonları olan efsanevi suç derneği Syndicate, gözlerini Saint’lere dikti ve haraç talep etmekte.

Syndicate’e diz çökmeyi reddederek, bir zamanlar gururlu bir metropolken Syndicate hakimiyetinde zorluklarla mücadele eden bir günah şehrine dönüşen Steelport’a savaşı getir. Bir tankla serbest düşüş yapabilir, bir Meksika güreşçi çetesine uydudan hedeflemeli hava saldırısı düzenleyebilir ve iyi eğitimli bir askeri güce karşı savaşabilirsiniz. En garip oynanış hikayelerine sahip bu oyunda her şey mümkün sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

19 Mayıs Salı

20 Mayıs Çarşamba

21 Mayıs Perşembe 

22 Mayıs Cuma


Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version