Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 17 – 23 Ağustos 2020

Doğru rüzgar hızı ve yönü, sıcaklık, nem, yağmur ve şimşek!

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 17 – 23 Ağustos 2020 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 17 – 23 Ağustos 2020 Oyunları

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Microsoft Flight Simulator. Microsoft Flight Simulator Microsoft tarafından Microsoft Windows için hazırlanmış bir uçuş simülatörüdür. Bilgisayar-eğlence sektörünün en eski ve en başarılı ürünlerinden biri olarak bilinmektedir.

Yeni oyunda 37 binden fazla havaalanının, 2 milyon şehrin, 1,5 milyar binanın, gerçek dağların, yolların, ağaçların, nehirlerin, hayvanların, trafiğin ve daha fazlasının bulunduğu şaşırtıcı derecede detaylı bir dünya bizleri bekliyor. Doğru rüzgar hızı ve yönü, sıcaklık, nem, yağmur ve şimşek dahil olmak üzere gerçek zamanlı canlı hava durumuyla gece veya gündüz uçuşlar gerçekleştirebiliyoruz.

Oyunun resmi çıkış tarihi 18 Ağustos 2020. Lafı daha fazla uzatmadan sizi liste ile baş başa bırakalım.

18 Ağustos Salı

19 Ağustos Çarşamba

20 Ağustos Perşembe

21 Ağustos Cuma

Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar listesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version