Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 15 – 21 Şubat 2021

Little Nightmares 2 bu sönük haftayı tekrar alevlendirebilir...

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçiremeyeceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 15  – 21 Şubat 2021 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2021 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 15 – 21 Şubat 2021 Oyunları

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta oyun dünyası biraz sönük bir haftadan oluşuyor ancak hemen üzülmenize gerek yok. 11 Şubat’ta çıkışını gerçekleştiren Little Nightmares 2 bu sönük haftayı tekrar alevlendirebilir sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Mahvolmuş ve bozulmuş bir dünyada sıkışan genç çocuk Mono’yu kontrol ettiğiniz bu korku temalı platform macerasında The Signal Tower’ın uğursuz sırlarını keşfedin. Yalnızca siz orijinal Little Nightmares’in yağmurluk giyen kahramanı Six’in hiçliğe kaybolmasına engel olabilirsiniz. Mono ve Six arasındaki ilişki arttıkça, ikilinin gizli ve karmaşık bulmacaları aşmak ve korkunç düşmanları yenmek için bir dizi eşyayı kullanarak birlikte çalışması gerekecek.

Cesaretinizi toplayın ve korkunç tehditlerle karşı yolculuğunuza başlayın, diyar boyunca yayılan kötülüğün kaynağını durdurma görevine çıkın. Mono ve Six’i bir dizi ürkütücü, yepyeni sakinlerin sizi avlamayı beklediği bir yolculuğa çıkarırken cesaretinizi koruyun. Sadist Teacher’ı alt edebilecek, kana susamış Hunter’a karşı hayatta kalabilecek ve bir dizi saç büyüten yaratıktan kaçabilecek kadar zeki misiniz?

Dünyadaki televizyon ekranlarında yayılan kötülüğün kaynağını bulmak için korkunç Signal Tower’a doğru çıktığınız yolda ürkütücü ormanlardan uğursuz okullara kadar seyahat edin. Oyuna Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox X ve S Serisi, Android, Microsoft Windows üzerinden erişebilirsiniz. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

16 Şubat Salı

17 Şubat Çarşamba

18 Şubat Perşembe

19 Şubat Cuma

Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın lütfen.

Exit mobile version