Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 15 – 21 Haziran 2020

Salgın tarafından mahvolmuş ABD'ye gitmeye hazırız!

Bu hafta çıkacak oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 15 – 21 Haziran 2020 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 15 – 21 Haziran 2020 Oyunları

Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz The Last of Us Part 2. Peki oyun bizlere neler sunuyor?

Salgın tarafından mahvolmuş Amerika Birleşik Devletleri’nde yaptıkları tehlikeli yolculuktan beş yıl sonra Ellie ve Joel, Jackson, Wyoming’de kendilerine bir hayat kurdular. Vahşi bir olay sebebiyle bu huzur bozulduğunda Ellie, adaleti yerine getirmek ve intikam almak için amansız bir maceraya atılıyor.

Ellie tüm sorumluları teker teker avlarken, yaptıklarının fiziksel ve duygusal açıdan yıkıcı etkileriyle yüzleşmek zorunda kalıyor. Ellie’nin amansız intikam arayışının sebep olduğu ahlaki çatışmaların ne seviyelere geldiğine şahit olun. Karakterimizin devam ettirdiği vahşet dolu bu döngü; doğru ile yanlış, iyi ile kötü, kahraman ve düşman kavramlarınızı sorgulamanıza sebep olacak.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

16 Haziran Salı

17 Haziran Çarşamba

18 Haziran Perşembe 

19 Haziran Cuma


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

Exit mobile version