Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 14 – 20 Eylül 2020

Crysis geri döndü!

Bu hafta çıkacak oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 14 – 20 Eylül 2020 listesi!


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 14 – 20 Eylül 2020 Oyunları

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Crysis Remastered. Almanya merkezli oyun stüdyosu Crytek, uzun yıllar önce üç Türk kardeş tarafından kurulmuştu.

Stüdyonun geliştirdiği oyun motoru CryEngine, birçok farklı oyunun geliştirilmesinde kullanıldıktan sonra asıl çıkışını Crysis serisi ile yapmıştı. 2007 yılında Electronic Arts yayıncılığında piyasaya sürülen Crysis, bomba etkisi yapmıştı. Günümüzde dahi müthiş sayılabilecek grafiklere sahip olan oyun, FPS dünyasına adını yazdırmayı başarmıştı. Oyunun Türkçe seslendirme ve altyazı seçeneği ile çıkması ise ülkemizde coşkuyla karşılanmıştı.

Tek oyunculu moda odaklanacak olan remaster; 8K destekli çözünürlük desteği ve dokular, HDR, yüksek kalitede alan derinliği, yeni ışıklandırma seçenekleri, motion blur ve yenilenmiş efektleri içerisinde barındıracak. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

15 Eylül Salı

16 Eylül Çarşamba

17 Eylül Perşembe

18 Eylül Cuma


Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version