Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 14 – 20 Aralık 2020

14  – 20 Aralık 2020 oyunları belli oldu.

Bu hafta çıkacak oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 14  – 20 Aralık 2020 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2021 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 14 – 20 Aralık 2020 Oyunları

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken şüphesiz Gears 5’in Hivebusters DLC paketi. Yeni genişlemede, gizli Hivebuster programının bir parçası olarak, Gears 5’in Kaçış modunda tanıtılan kahramanlardan Lahni, Keegan ve Mac olarak oynamaktayız.

Bir araya getirilen ve “Akrep Takımı” olarak adlandırılan bu ekip, bir Swarm kovanını yok etme görevi alırlar. Sera’yı ve kendi kurtuluşlarını kazanmanın anahtarı da bu göreve bağlıdır. Genişleme paketi 3 saatlik yeni hikaye modunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

14 Aralık Pazartesi

15 Aralık Salı

16 Aralık Çarşamba

17 Aralık Perşembe

18 Aralık Cuma


Peki siz bu hafta çıkacak oyunlar listesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version