Bu Hafta Çıkacak Oyunlar! (11 – 17 Mayıs 2020)

Master Chief sizi göreve çağırıyor.

Bu hafta çıkacak oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Şu sıralar oyun sektörü biraz durgun olsa bile güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte bu hafta çıkacak oyunların tam listesi!


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar Listesi

Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Halo 2: Anniversary. Halo 2: Anniversary, Halo 2’nin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur. Ekstra içerik, yüksek çözünürlük ve yenilenmiş ses, kaplamalar içerir. Xbox One için Halo: Master Chief Collection’un bir parçası olarak 11 Kasım 2014’te oyuncuların beğenisine sunulmuştu.

Halo: Master Chief Collection toplam altı adet oyun içermekte paket dahilinde.  Bunlar sırasıyla Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST ve Halo 4. Halo: Master Chief Collection ile tekrar Halo serisine dönüş yapmak hiç fena olmazdı. Serinin yeni oyunu Halo Infinite ise yeni nesil konsol Xbox Series X’in çıkış oyunlarından biri olacak.

Sözü daha fazla uzatmadan bu hafta çıkacak oyunlar listesine göz atacak olursak;

11 Mayıs Pazartesi

12 Mayıs Salı

13 Mayıs Çarşamba

14 Mayıs Perşembe

15 Mayıs Cuma


Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar listesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version