Bu Hafta Çıkacak Oyunlar! (10 – 16 Şubat 2020)

''Hayallerimiz'' gerçeğe dönüşüyor.

Bu hafta çıkacak oyunların tam listesi netlik kazandı. Şu sıralar oyun sektörü biraz durgun olsa bile vakit öldürebileceğiniz güzel yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte bu hafta çıkacak oyunların tam listesi!


Göz Atın: 2020’de çıkacak oyunlar


Bu Hafta Bizleri Neler Bekliyor?

Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapımlardan biri şüphesiz Yakuza 5 Remastered. Seriyi mevcut nesil oyuncuların beğenisine sunmakta kararlı olan SEGA, Yakuza markasının 5. oyununu da bu hafta oyunculara servis etmeyi planlıyor.

Listede gözümüze çarpan bir diğer yapım ise Darksiders Genesis. Darksiders evreninde yaşanan olayların öncesine odaklanacak olan yapım Nintendo Switch dahil birçok platforma çıkışını gerçekleştirecek. Son olarak karşımızda Dreams var.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar!

Media Molecule tarafından geliştirilen oyun PlayStation 4‘e özel olarak çıkışını gerçekleştirecek. Yaratıcı öğelerle giderek genişleyen Dreamiverse’te keşif yapacak ve oyun deneyimimizi şekillendireceğiz. Yaratıcılığını kullanmak isteyen oyuncular ise kendi oyunlarını tasarlayabilecek ve diğer kullanıcıların projeleri deneyimleyerek oylamalarına olanak tanıyabilecek.

Media Molecule’ün ilk uzun hikayesi olan Dreams bakalım bizleri memnun edebilecek mi? Lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu hafta çıkacak oyunlar listesi ile baş başa bırakalım.

11 Şubat Salı

12 Şubat Çarşamba

13 Şubat Perşembe

14 Şubat Cuma

Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version