Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 10 – 16 Mayıs 2021

Çıkacak oyunlar listesinde neler var?

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 10  – 16 Mayıs 2021 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2021 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Mass Effect Legendary Edition. Mass Effect Legendary Edition ile çok sevilen Mass Effect üçlemesindeki Commander Shepard efsanesini yeniden yaşayacağız.

Oyun; Mass Effect, Mass Effect 2 ve Mass Effect 3’ün tek oyunculu temel içerikleri ve promosyon silahlarını, zırhlarını ve paketleri dahil 40’ın üstünde DLC’yi içermekte. Güncellemeler arasında iyileştirilmiş modeller, shader’lar, görsel efektler, ışıklandırma, alan derinliği ve tam çözünürlüklü ses yer alıyor.

Karakter yaratıcısında Shepard’ınızı oluşturabilir veya Mass Effect 3’teki ikonik Femshep olarak oynamayı seçebilirsiniz. Seçim sizin! Lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu hafta çıkacaklar listesi ile baş başa bırakalım.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 10 – 16 Mayıs 2021 Oyunları

10 Mayıs Pazartesi

11 Mayıs Salı

12 Mayıs Çarşamba

13 Mayıs Perşembe

14 Mayıs Cuma

15 Mayıs Cumartesi

Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version