Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 1 – 7 Şubat 2021

Ölüme meydan okuyun ve karanlığınızı serbest bırakın!

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 1  – 7 Şubat 2021 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2021 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 1 – 7 Şubat 2021 Oyunları

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken şüphesiz PlayStation 5’e çıkacak olan The Nioh Collection. Ölüme meydan okuyun ve karanlığınızı serbest bırakın.

 

Bu zengin koleksiyonda kâbus gibi düşmanlarla ve efsanevi savaşçılarla yüzleşmek için Sengoku-döneminin Japonyasına yolculuk yapın. Nioh’da samuray yolunda ustalaşın, ardından Nioh 2’de içinizdeki karanlığı serbest bırakın; her biri PlayStation 5 için ustalıkla yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiştir.

Altı büyük genişletmenin tamamını içeren Nioh destanını keşfedin. Ultra hızlı yükleme süreleri ile 120 fps’yi hedefleyen bu oyunda Yokai tehdidiyle savaşın. Tanıtım fragmanına yukarıda yer alan oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

1 Şubat Pazartesi

2 Şubat Salı

3 Şubat Çarşamba

4 Şubat Perşembe

5 Şubat Cuma

6 Şubat Cumartesi

Monkey Barrels (PC)


Peki siz çıkacak oyunlar listesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Listede ilginizi çeken başka hangi oyunlar var? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version