Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 1 – 7 Mart 2021

Bakalım bu hafta bizleri neler bekliyor?

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 1  – 7 Mart 2021 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2021 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 1 – 7 Mart 2021 Oyunları

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken şüphesiz Yakuza: Like A Dragon. Tokyo’daki düşük rütbeli bir yakuza ailesinin düşük rütbeli bir üyesi olan Ichiban Kasuga, işlemediği bir suçtan dolayı 18 yıl hapis cezasına çarptırılır.

Asla inancını kaybetmeden cezasını çeker ve çıktığında dışarıda kimsenin onu beklemediğini ve ait olduğu klanın en saygı duyduğu adam tarafından yok edildiğini keşfeder.

Ichiban, ailesinin ihanetinin ardındaki gerçeği keşfetmek ve kaybettiği hayatını geri almak için yola çıkarak sokaktaki serserilerden oluşan bir grubunu kendi etrafına toplar: meslekten atılmış bir polis olan Adachi, evsiz bir eski hemşire olan Nanba ve göreve çıkmış bir hostes olan Saeko. Birlikte, Yokohama’nın yeraltı dünyasında kızışmakta olan bir çatışmanın içine çekilirler ve asla beklemedikleri şekilde kahraman olmaları gerekir.

1 Mart Pazartesi

2 Mart Salı

3 Mart Çarşamba

4 Mart Perşembe

5 Mart Cuma


Peki siz çıkacak oyunlar listesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version