Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 1 – 7 Haziran 2020

Nişancılık hassas, belirleyici ve ölümcül...

Bu hafta çıkacak oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 1 – 7 Haziran 2020 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 1 – 7 Haziran 2020 Oyunları

Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Valorant. Peki oyun bizlere neler sunuyor? Riot Games tarafından geliştirilen Valorant, 5’e 5 iki takım arasında oynanan online bir FPS oyunu.

Özellikle Counter-Strike’a benzerliği ile ön plana çıkan yapım, tecrübesini özgün karakter tasarımları ve özellikleri ile ortaya koyuyor. Volarant’ın e-spor ögelerini barındırıyor olması gelecekte gerçekleştirilecek ödüllü turnuvaların da habercisi. Şimdiden yerinizi almaya hazır olun.

Valorant’ta nişancılık hassas, belirleyici ve ölümcül. Zafere ulaşmak yalnız gösterdiğiniz beceri ve kullandığınız stratejiye bağlı olacak. Volarant 2 Haziran’da tüm kullanıcıların beğenisine sunulacak. Aşağıda yer alan oynatıcıdan oyunun tanıtım videosuna ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

2 Haziran Salı

3 Haziran Çarşamba

4 Haziran Perşembe

5 Haziran Cuma


Peki, ya siz bu hafta çıkacak oyunlar listesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlere aktarmayı unutmayın.

Exit mobile version