Bu Hafta A101’e Gelen Oyuncu Aksesuarları (4 Eylül)

A101'e bu hafta gelen oyuncu aksesuarları neler?

Bu hafta A101’e gelen oyuncu aksesuarları hangileri? A101 mağazalarına oyuncu aksesuarları geldi.

A101’de gerçekleşen büyük indirim fırsatları ile oyuncular uygun fiyata aksesuar satın alabiliyor. İşte bu hafta A101’e gelen oyuncu aksesuarları.


İlginizi çekebilir: Epic Games’in Yeni Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (10 Eylül)


A101’e Gelen Oyuncu Aksesuarları

Piranha gaming klavye oyun severler için kaçırılmayacak bir ürün. Türkçe Q klavye, kullanışlı ve şık tasarımı ile 2 yıl garantisi bulunan ürün sadece 39,95 TL.

Klavyenin yanında birbirinden kullanışlı kulaklıklar da oyun severler için geliyor. Piranha gaming kulaklık ile oyunların keyfi bir başka oluyor. 2 yıl garantisi ve 49,95 TL fiyatı ile oyun severler için tüm A101 marketlerinde.

Oyun için tasarlanmış güçlü bass ve tiz sesleri ayırt edebilen Piranha gaming kulak içi kulaklık ise, telefon ve PC ile uyumu ile öne çıkıyor. Bu cazip ürünün fiyatı da çok cazip, sadece 39,95 TL.

bu-hafta-a101-gelen-oyuncu-aksesuarlari-4-eylul

Piranha gaming mouse 2400 DPI hızı ile oyunları daha keyifli hale getiriyor. 2 yıl garantisi bulunan ürün 29,95 TL’den tüm A101 marketlerinden satın alınabiliyor.

Sadece 29,95 TL olan Piranha USB pc oyun kolu da oyunu çok sevenler için kaçırılmayacak bir ürün. 1,8m kablo uzunluğu, oyunun gerçekçiliğini arttırabilmek için özel titreşim özelliğide olan ürünün 2 yıl garantisi de bulunuyor.

Oyunun gerçekçiliğini artıracak bir diğer ürün ise Piranha STEREO 1+1 Hoparlör. 3Wx2 stereo ses çıkış gücü sayesinde oyun oynamak daha eğlenceli hale geliyor. Ayrıca telefon, tablet ve bilgisayar ile kolay uyumu sayesinde keyifli müzik dinlemenin de tadına varılabiliyor. Bu ürün ise 29,95 TL fiyatı ile tüm A101 marketlerinde.


Bu Hafta Bim ve A101’e Gelen Teknolojik Ürünler (4 Eylül)


Sizler A101’e gelen oyuncu ekipmanları hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce ürünler nasıl? Hemen aşağıda yer alan yorumlar bölümünden görüşlerinizi bizlere aktarabilir ve sitemiz üzerinden en güncel oyun haberleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Exit mobile version