Brawlhalla’nın Yeni Efsane Kahramanı Munin Oyuna Eklendi!

Munin, ana sahnede başrol oynamak ve ortalığı karıştırmak için burada.

Brawlhalla'nın Yeni Efsane Kahramanı Munin

Bugün Ubisoft, Brawlhalla‘nın 54. efsane kahramanı Munin’in, rakiplerini yenmek için harika riff’ler ve müzik enerjisiyle oyuna giriş yaptığını duyurdu. Brawlhalla’nın yeni efsane kahramanı Munin oyuna eklendi İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Far Cry 6 İnceleme


Brawlhalla Munin ile Kadrosunu Genişletiyor

Munin, kız kardeşi Hugin ile birlikte sağlam ve renkli bir müzik ikilisi olan Ravenqueen grubunu oluşturdu. Munin gürültü çıkarmaya hazır ve oyuncuların da bu rock konserine katılmaya hazır olmaları gerekiyor. Munin şu anda 7200 Gold karşılığında satın alınabilir ve ayrıca Hugin, DJ Hugin ve Magpie Munin görünümleri de artık 140 Mammoth Coin karşılığında erişilebilir durumda.

Munin’in tezahüratı hak eden altı adet özel saldırısına göz atın:

Blue Mammoth tarafından geliştirilen Brawlhalla, 70 milyon üzeri oyuncuyu Valhalla salonlarında zafer için savaşmaya götüren destansı ve ücretsiz bir platform dövüş oyunudur. 50 benzersiz karakter arasından seçim yaparak, oyuncular tek oyunculu ve koop modlarının yanı sıra çevrim içi ve yerel yarışmalara katılabilir.

Brawlhalla, oyuncuların bir arada oyunlar oynayabileceği ve çevrim içi eşleştirme ile oyun aratabileceği Xbox One X ve Xbox Series X|S dahil olmak üzere Xbox One cihaz ailesi, Nintendo Switch, PlayStation 4 ve PlayStation 5, PC, iOS ve Android cihazlar arasında platformlar arası oynamayı da destekliyor. Peki siz Brawlhalla’nın yeni efsane kahramanı Munin hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyunu aktif olarak oynuyor musunuz?

Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version