Borderlands Game of the Year Edition Ücretsiz Oldu!

Ücretsiz oyunlara boğulduk...

Gearbox Software tarafından geliştirilen ve 2K tarafından yayıncılığı yapılan Borderlands Game of the Year Edition ücretsiz oldu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Just Cause 4 Epic Store’da Ücretsiz!


Borderlands Game of the Year Edition Bu Hafta Ücretsiz

Gearbox Software tarafından geliştirilen Borderlands GotY Edition, bu hafta Xbox One ve PC oyuncularına ücretsiz olarak sunuldu. 18 Nisan – 23 Nisan 20:00 tarihleri arasında oyuna ücretsiz erişim sağlayabilecek olan kullanıcılar, şimdiden Steam ve Xbox Store üzerinden ön yükleme işlemini başlatabilirler.

Oyun herhangi bir kısıtlama barındırmamaktadır. İlgili Steam sayfasına gitmek için burayı, Xbox için ise burayı tıklayınız.

Oyun Hakkında: İçerik ve geliştirmelerle dolu, her şeyin başlangıcı olan işbirlikli nişancı-yağmacı oyununu keşfedin! Her biri benzersiz RPG yeteneklerine sahip tetiği çekmeye hazır dört paralı askerden biri olarak sayısız silah kullanın. Güçlü uzaylı teknolojisi Vault’un peşinde kanunsuz ve çorak gezegen Pandora’da mücadele edin.

Borderlands Game of the Year Edition

Yeni silahlar, görsel yükseltmeler, 4 eklenti paketi ve daha fazlasıyla çokça övülen FPS/RPG oyununun tadını tek başınıza veya arkadaşlarınızla çıkarın. Borderlands, ana oyunla birlikte The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi’s Underdome Riot, The Secret Armory of General Knoxx ve Claptrap’s New Robot Revolution indirilebilir içeriklerini de içermektedir.

Oyunun PC sistem gereksinimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

MİNİMUM:

ÖNERİLEN:


Peki ya siz yapım hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyuna şans vermeyi düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle ve diğer takipçilerimiz ile paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version