BMW Araç İçi Eğlence Sistemi, Oyun Özelliği Kazanacak

Bir akım başlıyor olabilir...

BMW Araç İçi Eğlence Sistemi, Oyun Özelliği Kazanacak

Bildiğiniz gibi Tesla, araçlarında oyun özelliği bulunuyor. Haliyle beklemenizin gerektiği zamanlarda, sıkılmadan vakit geçirebilmek için oyun oynayabiliyorsunuz. Muhtemelen bu durum, otomobil üreticileri arasında bir akım başlatacak. Öyle ki Tesla sonrasında, oyun platformu AirConsole ile yapılan işbirliği neticesinde BMW araç içi eğlence sistemi için oyun özelliğini ekleyecek.


İlginizi Çekebilir: Tesla Araçları için Steam Desteği Yakında Geliyor


BMW Araç İçi Eğlence Sistemi, Oyun Özelliği ile Genişleyecek

Alman üretici tarafından verilen bilgilere göre, cep telefonları ile araçların bilgi ve eğlence sistemlerine indireceğiniz hem tek oyunculu hem de çok oyunculu oyunları yönetebileceksiniz. Diğer bir deyişle, cep telefonunuz kumanda görevi görecek ve elektrikli araçlar şarj olur iken beklediğiniz süreyi eğlenceli hale getirebilmeniz mümkün olacak. Bu noktada Tesla araçlarında olduğu gibi direksiyonu da kumanda olarak kullanabilmek mümkün olmayacakmış gibi görünüyor.

Ne var ki oyun özelliğine sadece bekleme sırasındayken erişim sağlayabileceksiniz. Bunun gerekçesi ise güvenli sürüş deneyimini sekteye uğratmamak. İlk etapta 7 serisi ile BMW araçlarında sunulmaya başlanacak olan oyun özelliği 2023 yılında sağlanacak.

Bakalım BMW tarafından yapılan duyurunun ardından, diğer ünlü araç üreticilerinden de benzer yönde hamleler gelecek mi? Gelişmeleri yakından takipte olacağız.

Exit mobile version