Bloodborne Remaster PS5 ve PC’ye Geliyor!

İddialar yeni bir boyut kazandı.

Bloodborne Remaster

Bloodborne Remaster iddiaları yeni bir boyut kazandı. Paylaşılan yeni detaylara göre Bloodborne, PS5 ve PC‘ye 4K görsellerle geri dönüş yapacak ve 60 fps’de çalışacak. Söylentiler geçtiğimiz gün Twitter üzerinden bir kullanıcının konuyla ilgili Tweet atmasıyla başladı.

Bloodborne’un gelecekte PC ve PS5’e gelme ihtimali şimdiden birçok hayranı heyecanlandırdı. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Özel Oyun Devri Bitti! Days Gone PC Yolcusu


Bloodborne Remaster PS5 ve PC Yolcusu

Bloodborne Remaster iddiaları yeni bir boyut kazandı. Paylaşılan yeni detaylara göre Dark Souls’un remaster’ı üzerinde çalışan Bluepoint Games ve QLOC’un hem PC hem de gelecek nesil platform PS5 için Bloodborne’u tekrar elden geçirdiği söyleniyor. Oyunun bu yeni sürümü 4K grafiklerle ve 60 fps değerlerinde bizlerin beğenisine sunulacak.

PC’ye de gelecek olan oyun Horizon Zero Dawn’ın PC versiyonu gibi Steam üzerinden satışa sunulacak. Epic Games Store hakkında henüz bir açıklama yapılmış değil maalesef. Son olarak, yakın zamanda gerçekleştirilmesi planlanan PS5 etkinliğinde, FromSoftware’nin Demon Souls’un Remake versiyonunu duyuracağı söylentileri ortalıkta dolaşmaya başladı.

Oyunun PS5’e özel olacağı dışında henüz net detaylara yer verilmiş değil. Sony, FromSoftware ve Bluepoint Games’ten bu sızıntılar, iddialar adına resmi bir açıklama paylaşılmadı. Bu yüzden bu bilgilerin hiç bir şekilde gerçeklik payı da olmayabilir. Fazla umutlanmanızı istemeyiz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Sony PlayStation Özel Oyunlar Geleneği Ne Olacak?

PlayStation 4’e özel olarak çıkışını gerçekleştiren Horizon Zero Dawn’ın ve Death Stranding’in PC için duyurulması birçok oyuncunun kafasını karıştırmış durumda. Yeni nesil konsolların çıkışı ile beraber artık özel oyunlar geleneği bozulacak diyebilir miyiz? Öncelikle Death Stranding’e dikkat çekmek isterim.

Hideo Kojima’nın Sony ile ortaklık kurması ve ilk projesinin duyurulmasıyla resmi PS Blog sayfasında oyun exclusive listesinde yer almıyordu. Bu durum direkt akıllara PC’ye de geleceği dedikodularını çıkardı ve sızıntılarla da bu doğrulanmış oldu. Kojima’nın birinci parti konumunda bulunmaması zaten ihtimalleri güçlendiren etkenler arasında yer alıyordu.

Buna ek Kojima 4 yıl önce, Death Stranding ismi daha ortada yokken yaptığı bir açıklamada “PlayStation 4 için isimsiz bir oyun geliştirdiğini ve bu oyunun PlayStation 4’ten sonra PC’ye de çıkmasını planladığını” söylemişti. Bu iki bilgiyi birleştirince de durum açık bir şekilde çözüme kavuşuyor. Peki ya Horizon Zero Dawn?

Sony bu konuda oldukça mantıklı bir pazarlama stratejisi izlemekte. Yapılan açıklamaya göre durum sadece bir reklam çalışmasından ibaret.

”PlayStation’ı nasıl daha fazla kişiye tanıtacağımız ve insanların PlayStation’da neler kaçırdığını göstermemiz açısından bazı yeni fikirlere açık olmamızın önemli olduğunu düşünüyorum.” diyen Sony Avrupa Başkanı, özel oyunlar geleneğinin korunacağı sinyallerini böylelikle vermiş ve şüphelere son noktayı koymuş oldu. Bu kozu Sony’nin kendi elleriyle saf dışı bırakmasını açıkçası beklemiyoruz.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

 

Exit mobile version