Bloodborne’un PC Versiyonu Üzerinde Çalışılıyormuş

Bakalım bu defa tutacak mı?

Bloodborne'un PC Versiyonu Üzerinde Çalışılıyormuş

God of War tasarımcısı David Jaffe, Bloodborne’un PC versiyonu üzerinde çalışıldığını söylüyor. FromSoftware oyununun bu platform için de geliştirilmekte olduğu söylemini geçmişte de duymuştuk. Bakalım bu defa mutlu sona ulaşabilecek miyiz?


İlginizi Çekebilir: PC’ye Gelen PlayStation Oyunları Sony’ye Büyük Kâr Sağlıyor


Bloodborne oyunun PC platformuna da gelmesi, oyuncular olarak en büyük hayalimiz. Geçmişte bu yönde pek çok söylenti duymuş olsak da, henüz nihayete eren olmamıştı.

Eylül ayında ise oyun sektöründeki tanıdık isimlerden olan Lance McDonald, umut verici açıklamalarda bulunmuştu. Oyun için resmi olmayan bir 60 FPS güncellemesi hazırlamış olan McDonald, bunun resmi olarak yayınlanması için herhangi bir engel olmadığını söylemişti. Yayın hakları Japon teknoloji devinde olduğu için, FromSoftware stüdyosuna ihtiyaç duymadan herhangi bir zamanda çıkartabilmesi mümkünmüş.

Bloodborne’un PC Versiyonu En Sonunda Geliyor Mu?

Geçtiğimiz günlerde ise God of War oyununun tasarımcısı David Jaffe, enteresan bir açıklamada bulundu. Öyle ki Jaffe, güvenilir olduğunu ve hiçbir şekilde yanılmadığını belirttiği kaynağının üzerinden gelen bilgiler doğurultusunda Bloodborne için yenilenmiş sürümün veya yeniden yapımın geliştirilme aşamasında olduğunu öne sürdü. Dahası ise yakın bir zamanda duyurulacağını da sözlerine ekledi. Ne var ki bununla PlayStation Showcase sunumunu işaret edip etmediği belirsiz.

Videonun 53:20 noktasında.

Bildiğiniz gibi yakın bir zaman önce finansal konferansını gerçekleştirmiş olan Sony, PlayStation konsollarından PC platformuna aktarılan oyunlarından hayli yüksek oranda kâr ettiğini duyurmuştu. Aynı konferansta, yeni PC uyarlamaları üzerinde de çalışıldığını müjdelemişti. Hal böyle olunca, Bloodborne da listede yer alıyor olabilir. Bunu öğrenebilmek için elbette beklemek ve olacakları görmek gerekecek. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version