Blizzard İçinde Gerçek İnsan Kanı Olan PC Hediye Edecek

Sadece Amerika'da tabii ki...

Geçmişte Diablo 4 kapalı beta testi katılımı için ilginç bir çekiliş düzenleyen Amerika menşeli şirket, şimdi daha da ilginç bir çekilişe imza atacak. Blizzard içinde gerçek insan kanı olan PC için çekiliş yapıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Diablo 4’ün Kan Sezonu Başladı!


Blizzard İçinde Gerçek İnsan Kanı Olan PC Çekilişi Yapacak

Bildiğiniz gibi Diablo 4 oyununun Kan Sezonu başladı. İlk sezonun başlamasından sonra aktif oyuncu ivmesinde düşüş yaşanmış olsa da, yeni sezonda Kan Hasadı etkinlikleri yüksek kazanç sağlamış durumda ve şirket de bunu eksantrik bir şekilde kutlama kararı almış. Sadece Birleşik Devletler sınırları içerisinde yaşayan oyuncuların katılımda bulunabileceği kampanyaya göre, Blizzard içinde gerçek insan kanı olan PC verecek. Elbette bunun için de öncelikle bir kan bağışının yapılması gerekiyor.

Diablo 4 Kan Sezonu Duyuruldu

Kan bankalarına gönderilecek olan bağışların toplamı 666 litreye ulaştığında ise çekiliş başlayacak. Dahası ise, bir ay kadar sürecek olan kampanyaya daha fazla oyuncunun katılımı karşılığında oyun içi ödüller açılacak.

Blizzard Entertainment tarafından söylenene göre, ödüller kademeli olarak verilecekmiş. Mesela ilk ödül, hedefin % 33 kadarı dolduğunda açılacak. % 66 seviyesinde Loch Raeth Maor Barbar zırhı görünüm seti açılacak. Hedefe ulaşıldığında ise, Vermilion Eye Piebald bineği açılacak ve NVIDIA GeForce RTX 4090 ekran kartlı Intel Core i9 işlemcili, 64 GB DDR 5 bellekli, 3 TB SSD depolama alanı ve Quantum Vector GPU sıvı soğutmalı olan özel tasarım bilgisayar için çekiliş de başlamış olacak.

Bahsi geçen çekiliş, sadece kan bağışı yapanların katılımı ile gerçekleşmeyecekmiş. Öyle ki, Birleşik Devletler sınırları içerisinde ve 18 yaşını doldurmuş olan bütün oyuncular çekilişte yer alabilecekler.

Exit mobile version