Blizzard Diablo Immortal’dan Muazzam Kazanç Elde Etti!

Blizzard Diablo Immortal'dan Muazzam Kazanç Elde Etti!

Ortaya çıkan yeni verilere göre, Blizzard Diablo Immortal‘dan hatırı sayılır derecede büyük bir gelir elde etmiş. Görünüşe göre şirket iki haftada köşeyi dönmüş. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Diablo Immortal Sistem Gereksinimleri Duyuruldu


2018 yılından bu yana beklediğimiz Diablo Immortal, bu ayın başlarında mobil cihazlar için yayınlanmış ve eş zamanlı olarak da PC platformunda bir beta testi başlamıştı.

He ne kadar oynanışa etki etmeyeceği söylenmiş olsa da, Legendary Crest’lerin normal bir oynanış ile elde edilenleri ile satın alınanları arasında fark olması dahil oyun içi ödemeleri ile birçok tartışmayı da beraberinde getiren oyun, ganimet kutuları nedeniyle de Belçika ve Hollanda gibi ülkelerde yasaklanmış durumda. Ancak tüm bu yaşananların Blizzard Entertainment için gelir anlamında herhangi bir sıkıntı yaratmadığı ortada gibi görünüyor.

Blizzard Diablo Immortal’dan Ne Kadar Kazandı?

Bildiğiniz gibi yayınlanmasının üzerinden çok fazla bir zaman geçmeden Diablo Immortal indirme sayısında on milyonu geçmişti. GameDev Reports sitesi tarafından açıklanan rakamlara göre de aksiyon-rol yapma oyunu, ilk iki haftasında 24.3 milyon dolar kazanç sağlamış. Bu noktada, şirketin bir diğer gelir kapısı olan Hearthstone oyunun geçtiğimiz ay 5 milyon dolardan fazla kazanç sağladığını göz önünde bulunduracak olursak, oyuncuların yeni Diablo oyununa gösterdiği ilginin ne denli uç boyutlarda olduğunu da net bir şekilde anlayabiliriz.

Hiç şüphe yok ki PC versiyonu da tam anlamıyla devreye girdiğinde, Blizzard Entertainment şirketinin oyundan elde edeceği gelirin muazzam boyutlara ulaşacaktır. Gelişmeleri takipte olacağız.

Diablo Immortal Hakkında

Diablo Immortal, aralarından seçim yapabileceğiniz Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromencer ve Wizard olmak üzere altı farklı sınıf içerecek. Deckard Cain dahil tanıdık karakterleri de görebileceğimiz hikayesi Diablo II ve Diablo III arasında geçecek olan oyunda, hem sekiz farklı bölgeye hem de Westmarch şehrine doğru yolculuk yapacağız. Hedefimiz ise yozlaşmış Dünyataşı parçalarını, kötü planları uğruna kullanmak isteyen cehennem ordularından önce toplamak olacak.

Oyunda topluluk tabanlı PvP sisteminin yanı sıra seri için yeni bir sosyal deneyim de sunulacak. Diğer oyuncular ile devasa bir dünyayı paylaşacak, sekiz oyuncuya kadar Warband kurabilecek ve sonrasında da grup meydan okumalarının üstesinden gelmeye çalışabileceksiniz. Buna ek olarak, yüz elli oyuncuya kadar destek sunan klanlara katılabilecek ve klan başarımları kazanabileceksiniz.

Cycle of Strife ise oyuncuları, sunucudaki en üst seviye oyuncunu Immortals lideri olabilmek için Eternal Crown kazanabilecekleri bir mücadelenin içine sokacak. Lider olmanız durumunda ise, bire karşı otuz gibi bir dizi modlar kapsamında saltanatınızı korumaya çalışacağınız başka bir zorluklar silsilesi sizi bekleyecek.

 

Exit mobile version