Blizzard, Devasa Diablo 4 Güncellemesi Yayınlayacak

Oyuncuları sevindirecek şeyler geliyor...

Blizzard, Devasa Diablo 4 Güncellemesi Yayınlayacak

Önümüzdeki haftalarda devasa Diablo 4 güncellemesi yayınlanacak. Gerçekleştirilen Campfire Chat yayınında gördüğümüze bakılırsa, notlar on üç sayfaya yayılıyor. Ne kadar geniş olacağını varın siz düşünün. Peki bu devasa güncellemede bizi neler bekliyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Diablo 4 Satış Rekoru Kırmaya Devam Ediyor!


Devasa Diablo 4 Güncellemesi Geliyor

Diablo 4 oyununun başındaki isim olan Rod Fergusson, oyun yönetmeni Joe Shely ve geliştirici ekipten Adam Fletcher ve Tiffany Wat gibi isimlerin katılımda bulunduğu yayında, bizi bekleyen yeniliklere ek olarak ilk sezonun da hazır olduğu söylendi.

Yeniliklerden ilki, kabus zindanlarına yürüyerek gitmeyi istemeyen oyuncuları sevindirecek. Öyle ki kabus zindanlarına gitmek için bir mührü etkinleştirdiğiniz zaman, doğrudan zindana giden bir geçit açılacak. Ayrıca bu yolla bir zindandan diğerine geçebileceksiniz de.

Kabus zindanları dışında, mücevherler ve eşya düşürme konusunda da önemli yenilikler bizi bekleyecek. Artık mücevherler malzeme çantasına gidecek ve envanter haneleriniz de boş yere işgal edilmeyek. Haliyle bir şey alıp almama konusunda ikilemde kalmayacaksınız.

Blizzard Entertainment, Druid sınıfı seçen oyuncular için yüreklere su serpen bir gelişmeden de bahsetti. Sınıf ile bağlantılı olmayan efsanevi eşyanın düşmesine yol açan teknik sorunun giderileceğinin sözü verildi. Artık Druid olarak oynuyorsanız, kendinize uygun eşya bulmakta zorlanmayacaksınız.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde sizinle paylaştığımız bir haberimiz vardı. Aşırı Zor modunda oynayıp da yüzüncü seviyeyi ilk geçen yayıncı, bağlantının kopması nedeniyle büyük emek verdiği karakterini kaybetmişti. Yaşanan bu hüsranın ardından, geç de olsa Blizzard Entertainment bunun önüne geçecek bir hamle yapacak. Öyle ki eğer bir şekilde bağlantı koparsa, özel bir nesne yardımı ile karakterimiz hızlı bir şekilde güvenli yere ışınlanacak. Kaçış parşömeni adı verilen bu nesne ile artık karakterimizi kontrolümüz dışında gerçekleşen sorundan dolayı kaybetmeyeceğiz.

Yayında bahsedilen bir diğer konu ise ilk sezon oldu. Temmuz ayının ortalarında başlaması gereken ilk sezonda, haritanın üzerinde savaş sisi olmayacak iken Lilith Anıtları açısından da herhangi bir sıfırlanma olmayacak. Ne var ki yan görevler ve geçiş notlarının sıfırlanacağı söylenmiş. Haliyle yeni sezona altı yüz veya yedi yüz şöhret puanı ile başlayabilmek mümkün olacak. Eğer sıfırlanan etkinlikleri tamamlarsanız da şöhret seviyenizi bir kez daha azami seviyeye yükseltebilmeniz mümkün olacak.

Exit mobile version