Blizzard’dan Diablo 4 Betası Katılımı için İlginç Bir Alternatif

Ne yazık ki ülkemiz için geçerli değil...

Blizzard Diablo 4 Betası için Alternatif Yol Sunuyor

Blizzard’dan Diablo 4 betası katılımı için oyunculara gerçekten alternatif bir seçenek sunuldu ve katılımda bulunmak isteyen oyuncular da, dövmecilere akın ettiler. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Blizzard Diablo Immortal Oyun için Satın Alımlarını Destekliyor


Hikaye olarak bizi kronolojide Diablo 3 oyununun yıllar sonrasına götürecek olan Diablo 4, High Heavens ve Burning Hells eylemlerinin milyonları katletmesinin ardındaki bir zamanda geçecek ve gücün boşluğunda ünlü isim yeniden ortaya çıkacak.

Son olarak, Summer Game Fest kaspamındaki Xbox & Bethesda Games Showcase sırasında Necromencer sınıfının tanıtıldığı dördüncü oyun için bir kapalı beta testi bekleniyor. Tahmin edebileceğiniz üzere, dünya genelinde katılımda bulunmak isteyen birçok oyuncu var. Bunu iyi bilen Blizzard Entertainment da oyunculara alternatif bir başvuruda bulunma seçeneği sunmaya karar verdi.

Blizzard’dan Diablo 4 Betası Katılımına İlginç Alternatif

Bu sene yirmi beşinci yılını kutlayan seri marka için Amerika menşeli yayıncı, duyurusunu yaptığı Hell’s Ink Tour etkinliği ile oyunculara Diablo 4 betasına katılım hakkı tanıyacak. Ne var ki bu etkinlik sadece Birleşik Devletler, Birleşik Krallık, Almanya ve Avustralya ülkelerinde ve 16 Temmuz – 10 Eylül 2022 tarihleri arasında faal olacak. Yani ülkemiz bu etkinliğe dahil değil.

Peki bu etkinliğe katılmanız durumunda, oyunculardan beklenen ne olacak? Gayet açık ve net: Kalıcı bir dövme yaptırmak. Etkinliğin düzenleneceği her bir ülke için bir gün belirlenecek ve o gün içerisinde bahsi geçen ülkelerdeki anlaşmalı dövmecilere gidip de dövme yaptırabilmek mümkün olacak. Elbette yoğun talep olacağından dolayı, şans yakalamak zor olabilir.

Özel dövmesini yaptırmış olan oyuncuların sonra da oyunun resmi Twitter, Facebook veya Instagram sayfaları üzerinden DiabloHellsInk ve katılmayı planladığınız ülkenin kodu ile paylaşmaları gerekecek. Şanslı oyunculara ise hem betaya erken erişim hakkı hem de nihai oyunun dijital kopyasını kazandıkları özel bir kart verilecek.

Exit mobile version