Bleak Faith için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Gelişim son sürat devam ediyor...

Bleak Faith için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Souls türündeki bir başka oyun olacak Bleak Faith için yeni oynanış videosu paylaşıldı. Bakalım son videodan bu yana, oyun ne kadar aşama kaydetmiş? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Elden Ring Oynanış Videosu Büyülüyor


FromSoftware tarafından geliştirilmiş olan Dark Souls oyun dünyasında derin bırakmış olan bir seriydi. Öyle ki, sonrasında çıkan oyunlara ilham kaynağı olmuş ve oynanış mekaniklerini yaşatmayı başarmıştı. Lords of the Fallen, CODE VEIN, Mortal Shell, Remant: From the Ashes, Salt and Sanctuary ve Nioh, ilk akla gelen oyunlardan oluyor. Bleak Faith: Forsaken ise bunların bir yeni olarak karşımıza çıkacak.

Miso Vukcevic ve Mirko Stanic olmak üzere iki kişilik Archangel Studios tarafından geliştirilmekte oyun, medeniyetin son kalıntılarını araştıracağımız devasa, acımasız ve birbirine bağlı bir dünyada geçecek. Açık dünya oynanış sunacak olan Bleak Faith: Forsaken, zorlayıcı dövüş deneyimi ve Rol Yapma Oyunu ilerleme sistemi içerecek olup, oynanış stili açısından da çeşitlilik ile oyuncuların karşısına çıkacak.

2019 yılı içerisinde geçirilen başarılı bir Kickstarter kampanyasının ardından, 2022 yılının ikinci çeyreğinde çıkması beklenen oyun için bir oynanış videosu yayınlanmıştı. Daha çok olumsuz tepkilerin alındığı o gösterimin ardından, yapılan geri dönüşler ışığında geliştirilmiş animasyonların ön planda tutulduğu bir video daha yayınlanmıştı.

Bleak Faith için Yeni Oynanış Videosu Nasıl Görünüyor?

Yakın tarihte de Gameplay Updates (Oynanış Güncellemeleri) isimli bir başka oynanış video ile oyuncuların karşısına çıkmış olan Archangel Studios, yapılan geri dönüşlerin göz önünde bulundurulduğunu göstermiş oldu.

Yeni video ise animasyonlar ve oynanış üzerinde yapılan geliştirilmeleri ön plana çıkartıyor. Geliştirici tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa, tepkisellik ve genel oynanış hissiyatı üzerinde durulmuş. Oyunu test etmiş olan oyuncular ise, bu geliştirmelere bağlı olarak zorlu savaşların daha da keyif verici hale geldiği yönünde geri dönüş yapmışlar.

Bleak Faith: Forsaken Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version