Blasphemous Devam Oyunu Blasphemous 2 Duyuruldu!

Sonsuz döngü devam ediyor...

Blasphemous Devam Oyunu Blasphemous 2 Duyuruldu!

Metroidvania türündeki dikkat çekici oyunlar arasında yer alan Blasphemous, zorluğuyla da adından epey söz ettirmişti. 2019 yılında çıkan bu oyun sizin de dikkatinizi çekmişse, güzel bir haberimiz var. Doğrudan devam niteliğindeki Blasphemous 2 duyuruldu. 


 İlginizi Çekebilir: Oxenfree 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu


İlk oyunun hikayesi Cvstodia isimli hayali bir diyarda geçiyordu. The Miracle isim kötü niyetli bir güç tarafından sonsuz bir ölüm ve yeniden diriliş döngüsüne hapsedilmiş olan diyar ve üzerinde yaşayan insanları kurtarmak ise bize düşüyordu. Piksel grafikli oyunun senaryosu boyunca bir yandan keşif yapabiliyor, bir yandan da zorlu düşmanlar ile baş etmek durumunda kalıyorduk.  

Blasphemous 2 Geliyor!

The Game Kitchen tarafından geliştirilen ve Team17 tarafından yayınlanacak olan Blasphemous 2 ise 2023 yılının yaz mevsiminde PC (Steam), PlayStation 5, Switch ve Xbox Series için satışa sunulacak. Hikayeyi ücretsiz Wounds of Eventide içeriğinden devam ettirecek ikinci oyunda, farklı bir diyarda uyanacağız ama sonsuz ölüm ve yeniden diriliş döngüsüne geri döneceğiz. Sonrasında ise The Penitent One (Tövbekâr) olarak bizleri yine büyük bir keşif süreci bekleyecek. 

Bir dakika civarı uzunluktaki oynanış videosuna baktığımızda, ilk oyundaki atmosferin korunduğunu ama platform ögelerin ağırlıkta olacağını görebiliyoruz. Ayrıca bizi tahmin edebileceğiniz üzere yeni yetenekler, silahlar ve düşmanlar da bekleyecek iken, acımasız savaş mekaniklerine ek olarak, kendi stilimizde oynamamıza da izin verilecek. 

Exit mobile version