Blasphemous 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Neyse ki fazla beklemeyeceğiz...

Blasphemous 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Metroidvania türündeki dikkat çekici oyunlar arasında yer alan Blasphemous, zorluğuyla da adından epey söz ettirmişti. Nisan ayında ise devam oyunu duyurulmuştu. Team17 ile The Game Kitchen tarafından yapılan yeni duyuru ile Blasphemous 2 çıkış tarihi de netlik kazandı. 


İlginizi Çekebilir: Spider-Man 2 Çıkış Tarihi Sonunda Açıklandı!


Blasphemous 2 Çıkış Tarihi Açıklandı

PC (Steam), PlayStation 5, Switch ve Xbox Series için 24 Ağustos 2023 tarihinde satışa sunulacak olan devam oyunu, ücretsiz Wounds of Eventide içeriğinin kaldığı yerden devam edecek. Farklı bir diyarda uyanacağız ama sonsuz ölüm ve yeniden diriliş döngüsüne geri döneceğiz. Sonrasında ise The Penitent One (Tövbekâr) olarak bizleri yine büyük bir keşif süreci bekleyecek.

Çizgisel olmayan bir dünyanın sunulacağı devam oyununda, etkileşime girebileceğimiz pek çok karakter olacak. Bunlardan bazıları yardım edecek, bazıları yardım bekleyecek ve bazıları da uzun bir zaman önce unutulmuş olan eşyaları alabilmemiz için ölüme meydan okuyacağımız zorlu görevler verecek.

Oynanış olarak temel yeteneklerimizi özelleştirebilmemiz ve iyileştirebilmemizin yanı sıra, farklı yeni silahlara da sahip olacağız. Bu silahlar bizlere yeni hareket stilleri, bitiriş hareketleri ve geliştirilmiş kombolar yapma imkanı kazandıracak.

Exit mobile version