Black Panther Hakkında Yeni Detaylar Sızdırıldı

Wakanda topraklarını özgürce gezebilecekmişiz...

Geliştirilme aşamasında olan Black Panther hakkında yeni detaylar sızdırıldı. Görünüşe göre bizi açık dünya bir oynanış bekleyecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Marvel Rivals Resmi Olarak Duyuruldu


2023 yılının Temmuz ayı içerisinde duyurulmuş olan Black Panther, Marvel Games ile Electronic Arts ortaklığında Cliffhanger Games tarafından geliştiriliyor. Monolith Productions stüdyosundan tanıdığımız Kevin Stephens tarafından yönetilen yeni stüdyonun çatısı altında, Middle-Earth: Shadow of Mordor, Halo Infinite, God of War ve Call of Duty gibi ünlü oyunların yapımında çalışmış olan geliştiriciler bulunuyor.

Black Panther Hakkında Yeni Detaylar Heyecanlandırdı

Şu an için Black Panther oyunu hakkında resmi pek bir şey bilinmiyor olsa da, yakın bir zaman önce verilen iş ilanı ile açık dünya oynanışa sahip olacağı netlik kazandı.

Electronic Arts Black Panther Oyunu ile Karşımıza Çıkacak

Verilen iş ilanının detaylarına bakılırsa, oyun için temel olarak etkileyici bir açık dünya ortamı oluşturuluyor. Öyle ki, seçilecek uygun adayın dinamik ve gelişen açık dünya ile karşılaşmalar, sistemler ve oynanış tasarlaması ve iskan etmesi bekleniyor. Ayrıca zengin, sandbox ortamına katkı sağlayacak yapay zeka sistemleri, karşılaşmalar ve oynanış mekanikleri tasarlaması, ilk örnekleri oluşturması ve uygulaması ve canlı, yaşayan oyun dünyasına katkıda bulunması da isteniyor.

Açık dünya oynanışa sahip Black Panther oyunu, elbette bilhassa Marvel hayranı oyuncular için heyecan verici olsa gerek. Çünkü bu, Wakanda topraklarını özgürce keşfedebilmek anlamına geliyor. Bununla birlikte, ilanın detaylarında da bahsedildiği üzere, bizlere sunulacak olan dünyanın keşfettiğimiz süre zarfında gelişecek ve dinamizmini koruyacak olması da ilgi çekecek bir başka önemli nokta olarak karşımıza çıkıyor.

Exit mobile version