Black ve F.E.A.R. Serisini Birleştiren Oyun İster Miydiniz?

Eskinin klasiklerini özleyenlere ithafen...

Black ve F.E.A.R. Serisini Birleştiren Oyun İster Miydiniz

Black ve F.E.A.R. serisini birleştiren oyun videoları ile dikkat çekiyor. Henüz protitip aşamasında olan oyunun videolarını kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Division: Heartland Çıkış Zamanı Ertelendi


Black ve F.E.A.R. serisi, eskilerin unutulmaz FPS oyunlarındandır. Çıktığı dönemde büyük heyecan yaratan ve F.E.A.R. serisinin de bilhassa ilk oyunu, aynı ilk Crysis gibi oyunculara hem bilgisayarlarını yeniletiyor hem de ne kadar güçlü olduğuna dair sınama aracı olarak kullanılıyordu.

Önümüzdeki süreçte yeni bir Black ve F.E.A.R. görür müyüz bilmiyoruz, ama her ikisini bir araya getiren farklı bir yapım ile karşılaşacak olabiliriz.

Black ve F.E.A.R. Serisini Birleştiren Oyun Geliştirilme Aşamasında

2019 yılının başlarında satışa sunulan Hong Kong Massacre oyununun da geliştiricisi olan VRESKI, adı açıklanmamış olduğu için Untitled FPS kod adıyla bilinen yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Henüz bir çıkış tarihi ve platform bilgisinin yanı sıra, hikayesi ve oynanış detayları hakkında da herhangi bir bilgi olmayan bu yeni oyun, şu anlık prototip aşamasında. Yakın bir zaman önce geliştirici tarafından yayınlanan videolar ise bir hayli dikkat çekiyor.

Black ve F.E.A.R. oyunları Hong Kong ortamında bir araya getirilmiş gibi bir izlenim yaratan Untitled FPS, aksiyon yönü ile doyuruculuk yaşatacakmış gibi görünüyor. Parçalanma etkileri, vuruş hissiyatına ek olarak yavaş çekim anları Monolith Productions tarafından geliştirilmiş olan seridekine gördüğümüze benziyor.

Oyunun bu haliyle çıkması durumunda, FPS türündeki oyunlara iyi bir rakip olacağına şüphe yok. Ancak yukarıda da bahsettiğimiz gibi, henüz prototip aşamasında. Haliyle nihai versiyonunu görüp, onun üzerinden fikir belirtmek daha sağlıklı olacaktır. Malumunuz, daha sonradan olası bir hayal kırıklığı ile karşılaşmak da ihtimal dahilinde ve bunun da birçok örneğini görmüştük.

Sizleri yayınlanan videolar ile baş başa bırakalım. Yeni yayınlanan Car Destruction ve Mayıs ve Temmuz ayında yayınlanan eski Bridge Explosion, Door Destruction, Gunfight ve Rooftop videoları ile toplamda beş video sizi bekliyor.

Sizce oyun bu haliyle nasıl görünüyor? Etkileyici buldunuz mu? Eğer bu haliyle çıkarsa, almayı düşünür müsünüz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version