Black Desert Online Ücretsiz Oluyor!

MMORPG oyuncuları yaşadı.

Pearl Abyss tarafından geliştirilen açık dünya MMORPG oyunu Black Desert Online, bu hafta sonuna kadar Steam üzerinden ücretsiz olarak oynanabilecek. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Steam’den Epic Games’e Büyük Hakaret!


Black Desert Online Bu Hafta Boyunca Ücretsiz Olacak

Pearl Abyss tarafından geliştirilen BD Online, Steam kullanıcılarına özel olarak bu hafta sonuna kadar ücretsiz olarak oynanabilecek. Şimdiden ücretsiz olarak indirebileceğiniz yapım, ilk defa oynayacak oyuncular için özel hediyeleri de içerisinde barındırıyor.

Yapılan açıklamaya göre TSİ 2 Mart 18:00’e kadar oyunu deneyimleyebilirsiniz. İlgili Steam sayfası için burayı tıklayınız.

Black Desert Online Ücretsiz Oluyor!

Oyun Hakkında: Gizemli Kara Taş, Kadimlerce bilinen bir enerji kaynağı ve Kadim Uygarlığın temelidir. Ancak, efsaneye göre Kadim Uygarlığın çöküşüne yol açan bilinmeyen olaylarla Kadimlerin yollarından sapmasına neden olduğu da söyleniyor.

Söz konusu Karataş, sermaye ve ticaret yollarını elinde tutan Calpheon ve Mutlak Kraliyet Ülkesi Valencia arasındaki Büyük Çölde çok sayıda bulunur. Calpheon, Kara Taşın saklı olduğu bu topraklara Black Desert der ve kaynakları ele geçirmek için bir savaş başlatır. Öte yandan Valencia Kralı, bu savaşta çölde çok sayıda askerin kanının dökülmesinden dolayı bu toprakları Kanlı Çöl diye adlandırır.

Calpheon ve Valencia tarihinde, Kadim Uygarlık ve deneyimlerin saklı olduğu sırlara yaklaşırken, esrarengiz hafıza ve kara taşın vizyonuna ulaşacaksınız. Black Desert semalarında Kadim Uygarlığın gerçek yüzünü keşfedeceğiniz bir yolculuk maceracıları bekliyor.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

Exit mobile version