Black Desert Dark Knight Figür İncelemesi

Herkese selamlar!

Pearl Abyss tarafından geliştirilen popüler MMORPG oyunu Black Desert, Dark Knight ya da Kara Şövalye olarak bildiğimiz ve hem yakın hem de uzak alanlardaki savaş yetenekleri ile öne çıkan çekici bir sınıfa sahip.


Göz Atın: Black Desert


Bu incelemede hem oyun hem de sınıf hakkındaki bazı detaylara değineceğiz ancak ana odak noktamız, Pearl Abyss tarafından tarafımıza ulaştırılan Dark Knight figürü olacak.

Az önce bahsetmiş olduğum gibi Black Desert, Pearl Abyss tarafından geliştirilmiş olan ve dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca oyuncusu ile oyuncuların favori MMORPG yapımlarından birisi olarak tanınıyor.

Eğer sıfırdan başlıyorsanız, Black Desert’ı aşağıdaki platformlardan oynayabileceğinizi hatırlatmak isterim:

Pearl Abyss ve Blitzway ortaklığında tasarlanan ve geliştirilen Dark Knight figürü bundan birkaç ay önce resmi olarak duyurulmuştu.

Figür, kısa bir süre önce tarafımıza ulaştı ve bazı önemli noktaları heyecanla sizlere aktarmak istedik.

Öncelikli olarak figürün gerçekten de oldukça büyük bir kutu ile geldiğini söylemek isterim. İlk bakışta çok büyük bir şey ile karşılayacağınız hissiyatı yaratan bu kutu, aslında figürün zarar görmemesi için özel olarak tasarlanmış.

Kutudan figürün dışında kuruluma yönelik bazı bilgilendirmelerin yer aldığı ufak bilgilendirme kağıtlarının çıktığını görüyoruz.

Dark Knight her yönü ile emek kokan bir figür olarak tasarlanmış.

Tabii ki burada Pearl Abyss ve Blitzway ortaklığından bahsediyoruz! Başka ne olabilirdi ki?

Figürün her bir noktası ince ayrıntılarla işlenmiş. Her bir doku yüzeyi en ince ayrıntısına kadar başarılı bir şekilde işlenmiş.

Kullanılan malzeme yapısının kalitesi de denkleme dahil olduğunda, biraz ağır ancak bu sayede vitrininizde sağlam duran bir figür haline gelmiş.

Bu arada ürünün Limited Edition olduğunu vurgulamak isteriz. Başka bir deyişle bu figürden dünya genelinde yalnızca 2.000 adet bulunuyor.

Bizdeki, 1.501 / 2.000 olarak kodlanmış. Yani, bu ürünün bin beş yüz birincisi bize gönderilmiş.

Burada dikkatimi çeken ayrıntılardan birisi, kurulum sırasında karşılaştığım USB-C portu oldu. Evet, bir figürde bağlantı portu görmeye pek de alışkın değilim.

İşin özü şu ki, bu bağlantı portu aracılığı ile figüre güç vererek altındaki ışıkları aktif hale getirebiliyorsunuz. Bu aydınlatma mavi renge sahip.

Böylece gece saatlerinde de şık bir dekor haline geliyor.

Peki elektrik faturası?

Ah, evet. Figürün zeminine gizlenmiş fiziksel anahtar düğmesi yardımı ile bağlantı kablosunu sökmek zorunda kalmadan aydınlatmayı açıp kapatabilirsiniz.

Dekoratif yönden bahsetmişken, biraz teknik kısımlara değinelim:

Figür 550 mm yüksekliğe, 350 mm genişliğe ve 400 mm uzunluğa sahip. Paketi ile birlikte neredeyse 7 kg ağırlığa sahip.

Bu yapısı ile 1/4 oranında ölçeklendirilmiş durumda. Kullanılan malzeme ise PVB, Poliston ve ABS olarak tanımlanmış.

 

Son olarak fiyatlandırmadan bahsetmek isterim: Dark Knight figürü yurt dışında yaklaşık 522,01 USD fiyat etiketi ile oyunun hayranlarına sunuluyor. Bu, biz bu içeriği oluştururken, yaklaşık 7.650 TL civarında konumlanıyor.

Tabii ki bu fiyatın döviz kuru ile bağlantılı olduğunu hatırlatmakta fayda var. Gerçek şu ki, bütün bu ince detaylar, Dark Knight figürünü eşsiz bir noktada konumlandırarak harcanan her bir kuruşu hak etmesini sağlıyor.


Göz At: Dark Knight Figürü


Peki siz Pearl Abyss ve Blitzway iş birliği ile tasarlanan Dark Knight figürü hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version