Bir Halo 2 Oyuncusu 20.000 Dolar Ödüle Kondu

Neredeyse imkansız gibi görünen şey başarıldı!

Bu yılın başlarında başlayan meydan okumayı kabul eden bir Halo 2 oyuncusu 20.000 ödülü kaptı. Peki bunu nasıl başardı? Detaylar haberimizde.


İlginiz Çekebilir: Halo Infinite Kooperatif Desteği Detayları Paylaşıldı


Bildiğiniz gibi oyun dünyasında birçok meydan okuma oluyor ve oyuncular, belirli şartlara bağlı olarak kimi zaman zor ve kimi zaman da imkansız gibi görünen bir şeyi başarmaya çalışıyorlar. Haberimize konu olan Halo 2 de bu meydan okumalardan bir tanesine sahne oldu.

Yılın başlarında Charlie ‘Cr1tikal’ White isimli bir yayıncı, Halo 2 Anniversary versiyonunu hiçbir şekilde ölmeden LASO (Legendary All Skulls On) turu yapabilen oyuncuya 5.000 dolar ile ödüllendireceğini duyurmuştu. Diğer bir deyişle, olabilecek en zor seviyede ve dezavantaj veren bütün kurukafalar açık şekilde oynamak durumundasınız.

Bu noktada, kural ihlaline neden olacak şey ise Envy isimli kurukafayı kullanmamak. Nedeni ise dilediğiniz an görünmez olabiliyor olmanız. Haliyle de senaryo boyunca karşılaşacağınız ve oyuncuyu kanser edecek yerleri kolaylıkla geçebiliyorsunuz.

LbWHnHJi3bVFfJCU5pBQXb-1200-80

Bir Halo 2 Oyuncusu 20.000 Dolar Ödülünün Sahibi Oldu

Yakın bir zaman önce ödülü 20.000 dolara yükselen meydan okumanın başlamasından önce, JerValiN isimli bir Twitch yayıncısı LASO turunu atmayı başarmıştı. Ne var ki yayıncı o turunda, yasak olan Envy’yi kullanmış ve altı saatten az bir sürede tamamlamıştı.

Meydan okumayı kabul eden JerValiN, belirlenmiş olan kurallar çerçevesinde bugün bir kez daha Halo 2 Anniversary’ye başladı ve bir defa bile ölmeden altı buçuk saate yakın bir sürede oyunu bitirerek 20.000 dolarlık ödülü almaya hak kazandı. Eğer isterseniz, hemen aşağıdan canlı yayının tamamını buradan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version