BioWare Points Uygulaması Bu Yıl Sona Erecek

Hoşa gitmeyen uygulamaya veda ediyoruz...

Electronic Arts tarafındna yapılan yeni duyuru ile BioWare Points uygulaması Ekim ayı içerisinde sona erecek. Ne var ki Crystals ve Platinum için herhangi bir değişiklik yok. Konuya ilişkin tüm detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Red Dead Redemption 2’nin Yeni Nesil Güncellemesi Rafa Mı Kalktı?


BioWare Points, Origin mağazasında satın alımlar için kullanabileceğiniz bir kredi oluyor. Hatta belli başlı Dragon Age ve Mass Effect oyunlarının içerikleri de sadece bu sekiz yüzlük paketler halinde satılan krediler kullanılarak erişilebiliyordu. Elbette içerikler toplamda sekiz yüz BioWare Points tutmuyor ama ihtiyacınız olmayacak kadar fazla almak durumunda olmak ve gerisinin elde kalması can sıkıcı oluyordu.

Ne var ki bu uygulama, bu yılın son çeyreğinde tarihe karışacak. Electronic Arts tarafından kullanıcılara gönderilen e-posta bildirisine göre, Bioware Points 11 Ekim 2022 tarihi itibarıyla sona erecek.

jQbPZHJVvRYSxrK6bEARWS-1200-80

BioWare Points Uygulaması Yolun Sonuna Geliyor

Duyuruya ek olarak, Amerika menşeli yayıncı tarafından daha önceden krediler ile satın alabildiğiniz klasik oyunların indirilebilir içerikleri ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebileceğiniz söyleniyor. Bunun için yapmanız gereken, Origin mağazasına uğradıktan sonra Dragon Age 2, Dragon Age: Origins, Mass Effect 2 ve Mass Effect 3 sayfalarına gitmek ve Extra Content kısmından Get it Free’ye tıklamak olacak.

Eğer elinizde BioWare Points var ise, 11 Ekim 2022 tarihinden önce kullanmayı unutmayın. Kullanıcılara gönderilen e-postanın tamamı şöyle;

“Merhaba

BioWare Points’in 11 Ekim 2022’den itibaren Origin mağazasındaki kredi biçimi olarak kullanılmayacağından haberdar etmek için iletişim kuruyoruz. Diğer BioWare yapımlarındaki Crystals ve Platinum gibi diğer krediler durumdan etkilenmeyecek.

Bu değişim sırasında sizi desteklemek için, daha önceden sadece BioWare Points ile satın alınabilen çoğu indirilebilir içerik artık ücretsiz oldu.

Bu, aşağıdaki oyunların içeriklerini kapsıyor:

Dragon Age II

Dragon Age: Origins

Mass Effect 2

Mass Effect 3 (Çok Oyunculu Paketler hariç)

Önümüzdeki 90 gün içinde, Mass Effect 3 için Çok Oyunculu Paketler (Multiplayer Packs) almak için BioWare Points’inizi kullanabilirsiniz. 11 Ekim 2022 sonrasında, Çok Oyunculu Paketler sadece oyun içinde kazandığınız Credits ile ödenebilecek.

Endişelenmeyin – daha önceden BioWare Points kullanarak aldığınız bir içeriğe yine erişim sağlayabileceksiniz.”

Exit mobile version