BioShock 4’ün Geçeceği Dönem ve Şehir Ortaya Çıktı

Bu defa Antarktika'ya mı gidiyoruz?

BioShock 4'ün Geçeceği Dönem ve Şehir Ortaya Çıktı

Sıradaki BioShock oyunu, uzun zamandan sonra yakın bir zaman önce yeniden gündeme gelmişti. 2019 yılı içerisinde yapılan duyuru ile geliştirilme aşamasına geçilmiş ve adının BioShock Isolation olacağı iddia edilmişti. Şimdi ise ortaya yeni detaylar çıktı. Söylenene göre BioShock 4’ün geçeceği dönem ve şehir ortaya çıkmış gibi görünüyor. Ayrıca önceki oyunlar ile de bağlantılı olacak.


İlginizi Çekebilir: Yeni Bioshock Oyunu Detayları Sızdırıldı


Biri diğerinin altında bulunacak olup da radikal bir şekilde farklı ideolojileri olan iki şehrin sunulacağı ileri sürülen yeni oyunda, bahsi geçen iki şehrin çatışma halinde olacağından söylenmişti. 2022 yılı içerisinde satışa sunulması beklenen BioShock Isolation için, yakın bir zaman önce yeni bilgi sızıntıları yaşandı.

BioShock 4’ün Geçeceği Dönem ve Şehir ile ilgili Detaylar

VideoGamesChronicle kaynakları tarafından aktarılan ve Sacred Symbols tarafından yayınlanan bir videoda konuşan gazeteci Colin Moriarty tarafından aktarılana göre, Parkside kod adlı yeni BioShock 1960’lı yıllarda ve Borealis adındaki hayali Antarktika şehrinde geçecek. Hikaye anlamında önceki oyunlar ile bağlantılı olacağı söylenir iken, genel yapı itibarıyla da önceki üç oyuna bir hayli benzer olacakmış.

2K Games tarafından kurulan ve San Francisco ve Montreal şehirlerinde ofisleri bulunan Cloud Chamber tarafından geliştirilmesine devam edilen yeni BioShock geliştirici ekibinde, Jonathan Pelling gibi önemli bir isim bulunuyor. Orijinal BioShock’ta tasarımcı olarak görev alan Infinite’in Columbia şehrine katkıda bulunan Pelling, yeni oyunda tasarım yönetmeni pozisyonunda bulunuyor.

Ekipteki bir diğer önemli isim olan Yaratıcı Yönetmen Hoagy de la Plante ise, yine orijinal BioShock geliştirici kadrosunda bölüm tasarımcı, çevre sanatı ve programlama gibi birçok farklı pozisyonda yer almıştı.

BioShock ve BioShock Infinite’in sanat yönetmeni Scott Sinclair ise BioShock 4’ün geliştirici ekibindeki bir başka önemli isim iken, Cloud Chamber bünyesinde Watch Dogs: Legion, Shadow of the Tomb Raider, Mafia 3 ve Deus Ex: Mankind Divided gibi oyunların geliştirici kadrosunda yer alan isimlerin de katıldığı söylenmişti.

Son olarak, şu an için yeni oyun hakkında teyit edilmemiş söylentiler ise şu şekilde:

Exit mobile version