Beyond: Two Souls Steam Veri Tabanına Kaydedildi

Beyond: Two Souls Steam için yakın zaman sonra çıkabilir. İşte o söylenti

Beyond: Two Souls Steam

Beyond: Two Souls Steam iddialarını güçlendirecek yeni detaylar geldi. PlayStation özel oyunlar geliştiren Quantic Dream’in interaktif aksiyon-macera oyunu Beyond: Two Souls’un Steam veri tabanındaki yerini aldığı iddia edildi.

Karakter animasyonları ve hikaye üzerine odaklandığı oyunlarıyla gönlümüzde taht kurmayı başaran Quantic Dream, bugüne kadar oyunlarını PlayStation platformunda piyasaya sürmüştü. Yakın zaman önce ilginç bir karar alarak, bazı oyunların PC için çıkmasına müsaade etmeye başlayan Sony’nin yeşil ışık yaktığı oyunlardan biri Beyond: Two Souls olmuştu.

8 Ekim 2013 tarihinde ilk olarak PlayStation 3 yayınlanan, ardından PlayStation 4 için çıkış yapan Beyond, beğenilen oyunlardan bir tanesiydi. Quantic Dream’in en iyi oyunu olmasa da oyunculara farklı bir deneyim sunan Two Souls, aldığı yüksek puanlarla adından söz ettirmişti.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed: Valhalla Steam’de yer almayacak


Geliştirici stüdyonun interaktif tarzını koruyan ve bunu çok iyi grafiklerle harmanlayan oyun, aslında birçok eksik barındırıyordu. Hikayede aksayan taraflar olduğu gibi yapılan seçimlerin oyunun gidişatını tam anlamıyla etkilediği söylenemezdi. Beyond’dan önce çıkan Heavy Rain’de ya da sonrasında piyasaya sürülen Detroit: Become Human, seçimlerimizin gidişatı etkileyeceğini bizlere daha iyi gösteriyorlardı. Buna rağmen Beyond: Two Souls, hala iyi macera oyunlarının arasında sayılabilecek kadar kaliteliydi.

Beyond: Two Souls Steam üzerinde satışa çıkacak

Quantic Dream aslında Beyond: Two Souls’un PC’ye çıkacağının haberini daha önce vermiş; ancak çıkış tarihine dair açıklama yapmamıştı. Dünyanın en büyük dijital oyun platformu Steam hakkında “içeriden” bilgiler veren SteamDB isimli internet sitesi, bugün itibarıyla oyuna dair yeni detayların keşfedildiğini belirtti.

SteamDB üzerinde yer alan oyun, bağlantı adresinden de görebileceğiniz gibi, açık şekilde belirtilmemişti. İsmi ve diğer bilgileri gizlenen oyunun Beyond: Two Souls olduğunu iddia eden ise Nibel takma isimli bir Twitter kullanıcısıydı. Yukarıda gördüğünüz gibi daha önce de SteamDB verileri doğru şekilde tutturan Nibel, oyunun Beyond olduğunu dile getirdi.

Nibel’in daha önce birçok oyunu doğru tahmin etmesinden hareketle Beyond için harekete geçildiği konuşulmaya başlandı. Henüz SteamDB üzerinde çıkış tarihine dair bilgi verilmezken, birkaç gün içinde oyunu Steam üzerinde görmemizin muhtemel olduğu dile getirildi.

Exit mobile version