Beyond Good and Evil 2 İçin Geliştirilme Süreci Devam Ediyormuş

Oyunun akıbeti gizemini korumaya devam ediyor...

Beyond Good and Evil 2 İçin Geliştirilme Süreci Devam Ediyormuş

Hakkında uzun zamandır haber alamadığımız Beyond Good and Evil 2 ile ilgili yeni bir haber geldi. Ancak bu, pek de beklediğimiz gibi olmadı. Ama yine de bir süre önce ortaya çıkan söylentiler yalanlandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Skull and Bones Oyununu Yeniden Erteledi


Yeni Beyond Good and Evil, ilk olarak 2008 yılının Ubidays etkinliği sırasında gündeme gelmişti ve 2017 yılının E3 fuarında resmen duyurulmuştu. 2003 yılında çıkmış olan Beyond Good and Evil için devam niteliği taşıyan ikinci oyun, Fransız yayıncının Barcelona, Bordeaux ve Sofia stüdyolarının da desteği ile Montpellier stüdyosunun liderliğinde geliştiriliyor.

Zaman içerisinde yayınlanan fragmanlar ile gemi ve dövüş mekaniklerinin yanı sıra, ilk oyundan tanıdığımız Jade karakterinin de geri döneceğinden haberdar olmuştuk. Ne var ki, son olarak Ağustos ayında yaşanan baş yazar değişimi sonrasında, devam oyunundan uzun zamandır haber alamamıştık.

Hatırlayacağınız üzere Ubisoft, geçtiğimiz günlerde, oyun sektörünün büyük markalara ve devamlılığı hiç bitmeyen canlı servis oyunlara yöneldiğini de belirtmiş ve bu bağlamda da duyurusu yapılmamış üç oyununu iptal etmişti. Bu da haliyle Beyond Good and Evil 2 ile ilgili birtakım şüpheler uyandırmış ve olası iptal söylentileri ortaya çıkmıştı.

Beyond Good and Evil 2 İptal Edilmemiş

Eurogamer sitesine açıklamada bulunan Fransız yayıncı yetkilileri ise oyun ile ilgili endişe edilecek bir şeyin olmadığını ve iptal edildiğine dair söylentilerin aksine, geliştirilme sürecinin devam ettiğini teyit ettiler.

On beş yıldır geliştirilme aşamasında olduğunu göz önünde bulunduracak olursak, Duke Nukem Forever çoktan tahtından edildi. Ne var ki ortada büyük bir belirsizlik hakim. Beş yıl kadar önce oyunun çıkış platformları PC, PlayStation 4 ve Xbox One olarak belirtilmiş. Ancak bunun geçerliliğini koruyup korumadığı bilinmiyor. Durumun bir diğer kötü yanı ise şu ki, merak edilen detayların ne zaman paylaşılmaya devam edileceğine dair bir şey de söylenmiyor. Şu durumda tek yapabileceğimiz ise beklemek.

Exit mobile version