Bethesda Redfall İçin Çaba Göstermeye Devam Edecek

Bethesda bitti demeden bitmeyecekmiş...

Games Industry tarafından yapılan röportajda konuşan kıdemli küresel iletişimler ve pazarlama başkan yardımcısı Pete Hines tarafından söylenene göre, Bethesda Redfall için çaba sarf etmeye devam edecek ve iyi bir oyun haline getirecekmiş.


İlginizi Çekebilir: Bethesda Hayatını Kaybeden Oyuncusunu Starfield’da Andı


Arkane Austin tarafından geliştirilmiş ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanmış olan Redfall, bu yılın büyük hayal kırıklığı olarak tarihe geçmişti. Stüdyonun geçmişini göz önünde bulundurduğumuzda, hayal kırıklığı kadar şaşkınlık duygularını da yaşattığına şüphe yok. Çünkü, Dishonored serisi ve Arx Fatalis ve Prey oyunlarının çıktığı bir Arkane Austin.

Xbox Series tarafında performans modundan yoksun ve PC tarafında ise DENUVO koruması ile çıkmasına ek olarak, teknik ve yapay zeka sorunları, dünyasının tasarımındaki eksiklikler, yağma sisteminin zayıflığı, oyunun kısa sürede kendisini tekrar etmeye başlaması ve evreninin tam anlamıyla oyuncuya aktarılamaması ve daha birçok sorunlar ile hayal kırıklığı yaratmıştı.

Halihazırda Steam mağazasındaki son 22 kullanıcı incelemesinden % 36 kadarı ve 1780 incelemenin de % 31 kadarı olumlu. Her iki kısım da ‘Çoğunlukla Olumsuz’ olarak görünüyor.

Redfall En Düşük PC Gereksinimleri Belli Oldu

Bethesda Redfall İçin Halen Umutlu

Tüm bu kötü tabloya rağmen, Bethesda Softworks Redfall oyununu ölüme terk etmiş değil. Games Industry tarafından kıdemli küresel iletişimler ve pazarlama başkan yardımcısı Pete Hines ile bir röportaj gerçekleştirildi.

Starfield üzerinde Redfall kaynaklı bir baskının olup olmadığı sorusuna cevap veren Hines, yaşadıklarının yeni bir şey olmadığını ve böylesi durumlarda ne pes ettiklerini ne de oyunlarını terk ettiklerini söyledi.

Şimdilerde son derece popüler olan The Elder Scrolls Online oyununun PC için kusursuz bir şekilde çıkmadığını ve Fallout 76 oyununun dillere destan şekilde facia çıkışını da hatırlatan Hines, Redfall için de farklı değil diyor. Arkane Austin tarafından geliştirilmiş olan oyunun istenene şekilde çıkmadığını, ama 60 FPS hedefi ulaşacaklarını da sözlerine ekliyor.

Bethesda Softworks olarak Redfall için büyük çaba sarf edecek olup, iyi bir oyun haline getireceklermiş. Bununla birlikte, oyunun bundan on yıl sonra da Game Pass kütüphanesinde yer alacakmış.

Exit mobile version