Bethesda Planları Sızdı: Yeni DOOM ve Dishonored Oyunları Geliyor

Neler geliyor neler!

Bildiğiniz gibi haftaya bomba gibi bir olayla başlamıştık. FTC ile Microsoft arasındaki davaya ilişkin olarak, gizli tutulması gereken bilgiler ilgili belgelerin yanlışlıkla halka açılması ile olaylar da baş göstermişti. Bu vesile ile yeni DOOM ve Dishonored oyunları ve çok daha fazlası da ortaya çıktı. Neler var neler!


İlginizi Çekebilir: Disksiz Xbox Series X Modeli Resmiyet Kazandı!


Hatırlayacağınız üzere son iki haberimizde, disksiz Xbox Series X modeline ek olarak The Elder Scrolls 6 oyununun PlayStation versiyonunun da olup olmayacağı büyük ölçüde netlik kazanmıştı. Ancak sızdırılan bilgilerin ardı arkası kesilmiyor. Bahsi geçen belge kapsamında Bethesda Softworks şirketinin gelecek planları da ortaya çıktı. Yeni DOOM ve Dishonored oyunları mı dersiniz veya haberimizin henüz olmadığı şeyler mi dersiniz, heyecan verici bilgiler ile dolu.

Yeni DOOM ve Dishonored Oyunları Ortaya Çıktı

Hemen aşağıdan göz atabileceğiniz liste, 2020 finansal yılından 2024 finansal yılına kadar uzanıyor. Haliyle de satışa sunulalı epey zaman olmuş oyunları da görebiliyoruz. Ne var ki henüz ima bile edilmemiş oyunların olduğunu da görebiliyoruz. Mesela The Elder Scrolls IV: Oblivion ve Fallout 3 oyunlarının Remaster versiyonlarına ek olarak, indirilebilir içerikleri ile yeni DOOM Year Zero ve yeni Ghostwire: Tokyo ve Dishonored 3 görülebiliyor.

Screenshot_2023_09_18_at_11.47.12_PM

Bu saydıklarımızın dışında, Project Hibiki, genişleme paketi ile Project Kestrel, Starfield indirilebilir içeriği ve gizemli ‘Licensed IP Game’ de gözden kaçmayan diğer detaylar oluyor.

Sızdırılan belgeler bizleri heyecanlandırmış olsa da, aynı zamanda hem Bethesda Softworks hem de bizim açımızdan büyük sürprizleri de bozmuş oldu. Şimdi tek yapmamız gereken, bu oyunların duyurulacağı zamanları beklemek olacak. Peki sizi en çok hangisi heyecanlandırdı? Yorum kısmında buluşalım mı?

Exit mobile version