Beklenen Xbox Etkinliği Önümüzdeki Hafta Düzenlenecek

Heyecanla bekliyoruz...

Beklenen Xbox Etkinliği Önümüzdeki Hafta Düzenlenecek

Microsoft tarafından planlanan Xbox etkinliği, önümüzdeki hafta itibarıyla gerçekleştirilecek ve şirketin Xbox için gelecek vizyonunu öğrenme fırsatımız olacak.


İlginizi Çekebilir: Hellblade 2 ve Yeni Indiana Jones Oyunu da PS5 İçin Gelebilir


Yıla oldukça enteresan bir şekilde başladık. Geçtiğimiz haftalarda ortaya atılan iddia ile popüler bir Xbox oyununun PlayStation ve Switch konsolları için de satışa sunulacağına işaret etmişti. Sosyal medya üzerindeki tartışmalar, bahsi geçen oyunun Hi-Fi Rush olduğu noktasında birleşmişti.

Bunun üzerinden çok geçmeden, Rare tarafından geliştirilmiş olan Sea of Thieves oyununun da PlayStation 5 için satışa sunulacağı yönünde iddialar ortaya atılmış iken, dün itibarıyla The Verge ve XboxEra dahil pek çok güvenilir tarafından yayınlanan raporlar ile listeye Starfield, Indiana Jones and the Great Circle, Senua’s Saga, Hellblade 2, Microsoft Flight Simulator, Halo Infinite ve hatta Gears of War oyunlarının da eklendiğini görmüştük.

Gözler elbette bu iddiaların ardından Microsoft ve Microsoft Gaming Üst Yöneticisi Phil Spencer tarafına dönmüştü. Çünkü, yakın bir zamanda şirketin birinci parti oyun stratejisinde geleceğe yönelik detaylı bilgiler vermesi bekleniyordu.

Beklenen Xbox Etkinliği İçin Resmi Duyuru Yapıldı

Xbox cephesi bir süre sessizliğini korumuş olsa da, Spencer sonunda beklenen duyuruyu yaptı. Önümüzdeki hafta içerisinde düzenlenecek olan iş etkinliği ile şirketin Xbox için gelecek vizyonunu öğrenme fırsatımız olacak.

Söylentilere ilişkin doğrudan bir referansta bulunulmamış olan Microsoft Gaming Üst Yöneticisi Phil Spencer, paylaşımında “Sizi dinliyoruz ve sizi duyuyoruz.” dedi ve devam etti: “Önümüzdeki hafta için Xbox’ın geleceği için vizyonumuz hakkında sizinle daha fazla detay paylaşmak için sabırsızlandığımız bir iş güncellemesi etkinliği planlıyorduk. Beklemede kalın.”

Exit mobile version