Beklenen Fallout: London Modu Ertelendi

Bethesda, ekibin bütün planlarını bozmuş...

Beklenen Fallout: London Modu Ertelendi

Bu ay içerisinde yayınlanması beklenen Fallout: London modu ertelendi. Fallout 4 yeni nesil güncellemesi ile bağlantılı olarak alınan karar neticesinde mod, belirsiz bir tarihte yayınlanacak.


İlginizi Çekebilir: Steam’de Fallout Oyunlarına İndirim Fırsatını Kaçırmayın


Mod üreticisi dostu yayıncılar arasında önemli bir yere sahip olan Bethesda, oyunlarını geliştirirken bu duruma da bir hayli özen gösteriyor. Bu zamana kadar da mod olarak hayatına başlamış ama bir süre sonra tam bir oyun uyarlaması haline dönüştürülmüş The Forgotten City dahil birbirinden farklı birçok güzel işe şahit olmuştuk. Fallout: London ise bunlardan bir yenisi olacak.

İndirilebilir içerik büyüklüğünde mod tanımlamasını yapabileceğimiz Fallout: London, hem Fallout 4 evrenini genişletecek hem de adından da anlayabileceğiniz üzere bizi yeni kültürleri keşfedeceğimiz ve büyük savaş öncesindeki Avrupa bölgesini görebileceğimiz Londra şehrine götürecek. Yeni yapay zeka karakterleri, silahlar, yaratıklar, yeni bir dünya ve beraberinde de yeni topluluklar ile karşımıza çıkacak.

Fallout: London Modu Ertelendi: Ne Zaman Çıkacak?

Esasen 23 Nisan 2024 Salı günü yayınlanması beklenen mod ile ilgili plan, Bethesda Softworks tarafından Fallout 4 yeni nesil güncellemesinin 25 Nisan 2024 Perşembe günü yayınlanacağının duyurulması ile bozuldu.

Bahsi geçen güncellemenin hayran yapımı modun yayınlanmasından iki gün sonra oyuncular ile buluşturulacak olmasına ilişkin olarak açıklamada bulunan Fallout: London ekibinin başındaki Dean Carter, son dört yıllık çabalarının çalışmaz hale geleceğini söyledi. Bu durumun kendilerini etkileyeceğini ve yayınlanacak olan mod için sıkıntı yaratacağını da sözlerine ekledi.

Şu an için yeni bir tarih veremeyen Carter, her ne kadar pek ihtimal veremiyor olsa da, ilk gün güncellemesi ile her şeyi düzeltebilecek kadar şanslı olabileceklerini söylüyor. Yani bu durumda, epey beklememiz gerekecekmiş gibi görünüyor.

Exit mobile version