Bedavaya Sunulan Suicide Squad Oyunu, Kütüphanelerden Kaldırılıyor

Her iki sürümü de ücretsiz olmuştu...

Kullanıcılar tarafından yapılan paylaşımlara bakılırsa, dün yanlışlıkla bedavaya sunulan Suicide Squad oyunu kütüphanelerden kaldırılıyor. Kullanıcılar ise duruma tepkili. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Suicide Squad: Kill the Justice League Videosu Yayınlandı


Bildiğiniz gibi aylar süren sessizliğin ardından, Suicide Squad: Kill the Justice League için yeni oynanış videosu ile hem hikayeye hem de oynanışa odaklanılmış ve bizlere yeni detaylar sunulmuştu. Ancak eş zamanlı olarak ilginç bir olaya da imza atılmıştı. Oyunun hem standart hem de Deluxe sürümü Epic Games mağazası üzerinden yanlışlıkla ücretsiz olarak erişime açılmıştı.

Bu gelişmenin ardından, durumu fark eden kullanıcılar tarafından sosyal medya üzerinden paylaşılması ile diğer binlerce kullanıcı da mağazaya akın etmiş ve fırsatta faydalanarak oyunu tek kuruş ödemeden kütüphanelerine ekleyebilmişlerdi.

Yapılan bu yanlışlığın üzerinden çok fazla bir zaman geçmemişti ki Epic Games, bedavaya sunulan Suicide Squad oyununu erişime kapatmıştı ve yeni alımların önüne geçmeyi başarmıştı.

Suicide Squad Kill The Justice League Hikaye Fragmanı

Bedavaya Sunulan Suicide Squad Oyunu Geri Çekiliyor

Bugün kullanıcılar tarafından yapılan yeni paylaşımlar gösteriyor ki, şirket ikinci bir hamle daha yaparak oyunu ücretsiz olarak edinen kullanıcıların kütüphanelerinden kaldırıyor.

Geçmişte mağazada bunun başka bir örneğini daha görmüştük. Sonuç ise aynı olmuş ve oyunu ücretsiz olarak edinen kullanıcıların kütüphanelerinden kaldırılmıştı. Geçmişte ve bugün yaşanan her iki olayda da kullanıcılar tepki gösterdi. Şirket tarafından konuya ilişkin olarak bir açıklama henüz yapılmış değil.

PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmekte olan Suicide Squad: Kill the Justice League, 2 Şubat 2024 tarihinde satışa sunulacak. Hikaye olarak Suicide Squad üyeleri Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang ve King Shark karakterlerinin zorlu mücadelesi anlatılacak. Bu defa Superman, Batman, Flash, Green Lantern ve Wonder Woman gibi güçlü karakterlerden oluşan Justice League birliğini ortadan kaldırmaya ve dünyayı kurtarmaya çalışacağız.

Exit mobile version