Bayonetta 4, Hideki Kamiya Tarafından Teyit Edildi

Seri yoluna tam gaz devam edecek!

Bayonetta 3 sonrasında, seri Bayonetta 4 ile devam edecek. Ne var ki oyunu teyit eden Hideki Kamiya, bunun çoğu oyuncu için büyük bir sürpriz olacağını düşünüyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Witcher 3 Yeni Nesil Güncelleme Tarihi Duyuruldu


Bayonetta, PlatinumGames tarafından oyun dünyasına kazandırılmış kaliteli serilerin arasında sayılıyor. Adını veren, çift tabanca kullanan ve saçı da büyülü bir şekilde ölümcül bir silaha dönüşebilen cadının rolünde olduğumuz serinin ilk oyunu SEGA tarafından yayınlanmıştı. Sonrasında ise bayrağı Nintendo devralmış ve haliyle ikinci ve üçüncü oyunu Wii U ve Switch harici bir platformda görmemiz mümkün olmamıştı.

dFd6HECoreCMyspVANyzHK-1200-80

Bayonetta 4 için Planlar Yapılmaya Başlanmış

2017 yılının The Game Awards şovunda duyurulmuş olan üçüncü oyunun geçtiğimiz ayın sonlarına doğru satışa sunulmasının ardından, Bayonetta için sırada neyin olduğu elbette merak ediliyor. İlk oyunun yönetmeni, ikinci ve üçüncü oyunun da senaristi olan Hideki Kamiya, dördüncü oyunun da müjdesini verdi.

Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Bayonetta 3 finali hakkında konuşan Kamiya, henüz oynamamış olan oyuncular için sürprizi bozacak herhangi bir şey söylememiş olup, her ne kadar bir detay gün gibi ortada olmasına rağmen çoğu kişinin bunun ne anlama geldiğinin farkına varamadığını dile getirdi. Bu bağlamda beklenmedik bir şey olmayan dördüncü oyunun çıkışının genel olarak şaşkınlık yaratacağını söyleyen Hideki Kamiya, ilgili kısımda görünen karakterin sonradan eklendiğini iddia edeceklerin dahi çıkacağından da bir hayli emin görünüyor.

Exit mobile version