Battlefield 6 PS4 ve Xbox One için Çıkmayabilir!

Son zamanlarda pek çok oyuncunun heyecanla beklediği Battlefield 6 PS4 ve Xbox One için kullanıma sunulmayabilir. Söz konusu iddialar hakkında merak edilen tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz.


Benzer İçerik: Battlefield VI Ne Zaman Çıkacak?


Yeni nesil oyun konsollarının satışa sunulması ile birlikte mevcut nesil konsolların bir miktar geri plana düşmeye başladığını söyleyebiliriz. Tabii ki tüm bu süreç kademeli bir şekilde gerçekleşecek olsa da, Battlefield tarafında bazı kötü haberler mevcut.

Battlefield 6 PS4 ve Xbox One için Çıkacak mı?

Güvenilir ve tutarlı sızıntıları ile yakından tanıdığımız Tom Henderson’a göre Battlefield 6, mevcut nesil konsollarda oynanamayacak. Bu kapsamda PlayStation 4 ve Xbox One modellerinin (varyantları dahil) oyuna kavuşamayacağı iddia ediliyor.

Şayet bu iddialar doğru ise PlayStation 4 Pro ve Xbox One X için nasıl bir adımın izleneceği de ayrı bir merak konusu olacaktır.

Henderson, bu varsayımlarla birlikte yeni oyunun çıktığı ilk günden itibaren Xbox Game Pass’te yer alabileceğini savunuyor. Bu, temelde oyuncu sayısını artırmak için izlenecek bir strateji olabilir.

Battlefield 6 Çıkış Tarihi

Peki, söz konusu iddiaları doğru kabul edersek Battlefield 6 hangi konsollar için çıkış yapacak?

Hemen yukarıda da aktardığımız gibi, bunlar şimdilik bir iddiadan ibaret ve konuyu destekleyen ya da desteklemeyen herhangi bir işaret bulunmuyor. Yine de kaynağın güvenilir olması, iddiaların biraz daha sağlam bir zeminde oturduğu anlamına geliyor.

EA CEO’su Andrew Wilson, Battlefield 6 hakkında yaptığı açıklamalarda aşağıdaki ifadeleri kullanmıştı:

“Her zamankinden daha fazla oyuncu ile devasa ve sürükleyici savaşlar hayata geçecek. Benzeri görülmemiş ölçekte haritalar içerecek. Serinin tüm vizyonunu başka bir seviyeye yükseltecek.”

Tabii ki devasa ve sürükleyici savaşlar için güçlü cihazlara ihtiyaç duymanız normal. Bu da, yeni oyunun önceki nesil konsollar için optimize edilmesini engelleyen detaylardan birisi olabilir.

Exit mobile version