Battlefield 6 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Battlefield 6 Ne Zaman Çıkacak?

EA tarafından düzenlenen yatırımcı konferansı sırasında, şirketin heyecanla beklenen yeni oyunu Battlefield 6 hakkında bazı detayları öğrenmiş olduk. Peki Battlefield 6 ne zaman tanıtılacak ve satışa sunulacak? İşte Battlefield 6 çıkış tarihi hakkında merak edilen detaylar!


İlgili İçerik: 2021 Yılında Çıkacak Oyunlar


Battlefield 6 Çıkış Tarihi: Ne Zaman Çıkacak?

EA CEO’su Andrew Wilson tarafından yapılan açıklamalar dahilinde Battlefield 6, Haziran 2021 tarihinde resmi olarak duyurulacak. Buna karşın oyunun detaylı gösterimi, Temmuz 2021 tarihinde gerçekleşecek olan EA Play etkinliği sırasında gerçekleşecek.

Peki ama yeni oyun ne zaman satışa sunulacak?

Yatırımcılar konferansı sırasında bu detaya değinen Wilson, oyunun son çeyrekte satın alınabilir durumda olacağını duyurdu. Bu da, 1 Ekim 2021 ila 31 Aralık 2021 arasındaki bir tarihe denk geliyor.

Nitekim şirket tüm oyunlarını eylül ile ekim ayları arasında piyasaya sürmeye eğilimli olduğu için, yeni oyunun da bu Eylül 2021 ila Ekim 2021 tarihleri arasında çıkış yapacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

EA CEO’su Andrew Wilson, yatırımcılarla yaptığı kazanç konferansı sırasında Battlefield 6’nın PlayStation 5’in ve Xbox Series X’in gücünden tam anlamı ile faydalanacağını belirtti:

“Her zamankinden daha fazla oyuncu ile devasa ve sürükleyici savaşlar hayata geçecek. Benzeri görülmemiş ölçekte haritalar içerecek. Serinin tüm vizyonunu başka bir seviyeye yükseltecek.”

“Oyunu baharda tanıtacağız ve oyuncularımız için 2021 yılının tatil sezonunda sunacağız.”

Battlefield 6 Çıkış Tarihi

Battlefield hala en büyük oyunlar arasında yer alsa da, en son oyun olan Battlefield 5 ile birlikte büyük yeniliklerin sunulmadığını görüyoruz. Bu nedenle yeni oyunda bolca gelişmeler ve yenilikler ile karşılaşmamız oldukça mümkün.

Battlefield 6 Hangi Cihazlarda Oynanabilecek?


Battlefield 6 Sistem Gereksinimleri Neler?


Peki siz serinin yeni oyunundan neler bekliyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version