Battlefield 2042 PC Fragmanı Desteklenen Özellikleri Tanıtıyor

NVIDIA ile anlaşmanın nimetleri...

Battlefield 2042 PC Fragmanı Desteklenen Özellikleri Tanıtıyor

Battlefield 2042 PC fragmanı desteklenen özellikleri tanıtıyor. NVIDIA özelliklerinin desteklendiği bu fragmanı kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Battlefield 2042 Hazard Zone Modu


Birleşik Devletler ve Rusya taraflarının karşı karşıya geldiği bir savaşın patlak verdiği yakın bir gelecek teması işlenecek. Seçin bir askeri birliği komuta edeceğimiz oyunda, süper güçler de bizim yanımızda olacak. Yeni bir dünya savaşı patlak verecek iken, askeri birliktekilerin yeteneklerini kullanarak geleceği şekillendireceğiz.

Yeni nesil konsollarda yüz yirmi sekiz ve eski nesil konsollarda altmış dört oyuncuya kadar desteğin sunulacağı haritalarda, takımımız ile dinamik olaylar, hava koşulları ve kasırgalar etkisi ile değişen savaş alanlarındaki büyük çaplı savaşlarda, ATV, helikopter, jet dahil farklı araçların ve wingsuit, paraşüt ve kanca gibi ekipmanları ve robot bir köpeği de kontrol ederek mücadele edeceğiz. Yeni oyunda Conquest ve Breakthrough gibi güncellenene çok oyuncu modlarının yanı sıra, tamamı ile yeni Hazard Zone da bulunacak.

Electronic Arts ve DICE ile kurulan ortaklık neticesinde, PC platformunda NVIDIA donanımının destekleneceği Battlefield 2042 için PC fragmanı ekran kartı üreticisi tarafından yayınlandı.

Battlefield 2042 PC Fragmanı Neler Sunuyor?

İlk etapta göze çarptığı gibi NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex ve Işın İzleme teknolojileri, 19 Kasım 2021 tarihinde satışa sunulacak olan Battlefield 2042 oyunun PC versiyonunda desteklenecek olan özelliklerin başında geliyor. Ayrıca daha yüksek ayrıntı seviyesi, kare hızı kilidinin olmaması, G-SYNC monitörler, televizyonlar ve ekranlar aracılığıyla değişken yenileme hızının mümkün kılınacak olması da dikkat çeken diğer özellikler arasında yer alıyor.

PC (Epic Games Store, Origin ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan Battlefield 2042, 19 Kasım 2021 tarihinde satışa sunulacak. EA Play aboneleri ise çıkışından önce on saatlik bir deneme sürüme erişim sağlayabilecekler.

Son olarak, Standart sürümünün yanı sıra Gold ve Ultimate olmak üzere farklı özel sürümleri bulunan oyunu ön-sipariş ile satın almanız durumunda, Baku ACB-90 bıçağı, “Mr. Chompy” Epic silah süsü, oyuncu kartı fon resmi ve künye olmak üzere farklı hediyeleriniz olacak.

Gold Edition ile birlikte elde edilen avantajlar şu şekilde:

Ultimate Edition ile birlikte elde edilen avantajlar şu şekilde:

Exit mobile version