Battlefield 2042’de Olmayan Özellikler

Umarız DICE, seriyle özdeşleşen özellikleri daha da sağlamlaştırır.

Reddit üzerinde hazırlanan özel bir videoyla, şimdilik Battlefield 2042’de olmayan özellikler ortaya çıktı. Oyunun şu an için beta testinde olduğunu hatırlatalım. Ayrıca geliştirici stüdyo, bahsi geçen testi birkaç ay eski bir versiyondan olduğu ve aradan geçen zamanda epey geliştiğini söylemişti. Bu bağlamda da eksik olan özelliklerin ne derece tamamlanacağı da merak ediliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Battlefield 2042 Açık Beta İnceleme


Yeni Battlefield oyunu olacak Battlefield 2042 şu anda beta testi sürecinde. Dünya genelindeki birçok oyuncunun katılımda bulunduğu testin, büyük ilgi görmüş durumda olduğunu diyebiliriz. Katılımcıların büyük bir kısmı birbirleri ile mücadele halindeyken, bir kısım oyuncu da sunulan özelliklere göz atmayı sürdürüyor.

Öne çıkan markaların her yeni oyunu söz konusu olduğunda, bildiğiniz gibi karşılaştırma yapmak adettendir. Bu sayede, ne gibi özelliklerden feragat edilip nelerin eklendiği daha net bir şekilde ortaya çıkıyor. Beta testine katılımda bulunan oyuncular ise bu bağlamda, Battlefield 2042 ile ilgili özel bir video hazırladılar.

Şimdilik Battlefield 2042’de Olmayan Özellikler Neler?

Geliştirici stüdyo DICE, yapılan geri bildirimler karşısında, Battlefield 2042 oyununda ortaya çıkan pek çok hatayı düzeltmeye odaklanmış durumda. Her ne kadar şimdilik büyük bir sorun teşkil etmiyor olsa da, el bombası göstergesi ve PC versiyonundaki harita tuşunun ve komut çarkının devre dışı bırakılmış olması gibi dikkat çeken detaylar söz konusu. Ancak bunun, oyun nihai sürüme ulaşana kadar çözüleceği tahmin ediliyor.

Diğer yandan, bir kullanıcı ise Reddit üzerinde oluşturduğu bir liste ile önceki Battlefield oyunlarında olup da Battlefield 2042 oyununda yer verilmeyen özellikleri sıralamış. İçlerinden bazılarının seri ile özdeşleşmiş özellikler olması elbette oyuncuların kafalarında soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu. Karşılaştırma beta testi üzerinden yapılmış olsa da, nihai sürümde bu eksikliklerin devam edip etmeyeceği ise netlik kazanmış değil.

GreenyMyMan tarafından hazırlanan video yer verilen ve Battlefield 2042 oyununda bulunmayan özellikler şöyle sıralanıyorlar:

 

Exit mobile version