Battlefield 2042 İnceleme Puanları Yayınlandı

Görünüşe göre oyunun biraz daha zamana ihtiyacı varmış...

Battlefield 2042 İnceleme Puanları Yayınlandı

Yeni Battlefield oyunu bugün itibarıyla çıkışını gerçekleştirdi. Uzun bir zamana yayılan tanıtımların ardından oyuncular, birbirlerine karşı mücadele vermeye başladılar. Peki yeni oyun nasıl olmuş? Battlefield 2042 inceleme puanları bizlere genel tabloyu net olarak gösteriyor. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Vanguard İnceleme Puanları


Yeni oyunda, Birleşik Devletler ve Rusya taraflarının karşı karşıya geldiği bir savaşın patlak verdiği yakın bir gelecek teması işleniyor. Seçin bir askeri birliği komuta edeceğimiz Battlefield 2042’de, süper güçler de bizim yanımızda olacak. Yeni bir dünya savaşı patlak verecek iken, askeri birliktekilerin yeteneklerini kullanarak geleceği şekillendireceğiz.

Yeni nesil konsollarda yüz yirmi sekiz ve eski nesil konsollarda altmış dört oyuncuya kadar desteğin sunulacağı haritalarda, takımımız ile dinamik olaylar, hava koşulları ve kasırgalar etkisi ile değişen savaş alanlarındaki büyük çaplı savaşlarda, ATV, helikopter, jet dahil farklı araçların ve wingsuit, paraşüt ve kanca gibi ekipmanları ve robot bir köpeği de kontrol ederek mücadele ediyoruz. Conquest ve Breakthrough gibi güncellenen çok oyuncu modlarının yanı sıra, tamamı ile yeni Hazard Zone da bulunuyor.

Battlefield 2042 İnceleme Puanları Ne Seviyede?

Aynı tanıtımlar gibi, inceleme puanlarının yayınlanması da geniş bir zamana yayılmıştı. Metacritic sitesine bakacak olursak, yeni oyunun haberi hazırladığımız sırada PC ortalamasının 74 / 100, PlayStation 5 ortalamasının 66 / 100 ve Xbox Series X ortalamasının ise 62 / 100 olduğunu görebiliyoruz.

Şimdiye kadar puanlamada bulunan oyun mecralarının puanlarına ise aşağıdan bakabilirsiniz.

Exit mobile version